Zümre'nin vurduğuna siz de vurmayın!

Başlıklar:

***

İmam-ı Şafi der ki eğer taraflardan hangisinin sizden yana olduğunu ayırt etmede güçlük çekerseniz düşmanın oklarını izleyin. O okların hedefindekiler sizden yanadır. Düşman: Zümre. Meral Akşener parti yönetimini değiştiriyor, Zümre şövalyeleri strateji değişikliği diye alkışlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu yönetimde bir değişiklik yapınca antidemokratik diye karalıyorlar. İkisi de muhalif parti ama Zümre CHP'ye elden çıkmış, İyi Parti'ye öz malı muamelesi yapıyor. Zümre'nin vurduğuna siz de vurmayın!

***

"Sadaka malı eksiltmez. Bu, Allah'ın koyduğu bir kanundur."
- ERBAKAN-

***

Bu yaptıklarını Özal'a canıyla, Çiller'e siyasi hayatıyla ödetti Zümre

Takiyeci Zümre'nin iki başbakana hiç bitmeyen çok derin bir kini ve düşmanlığı vardı: Turgut Özal ve Tansu Çiller. Özal Zümre'nin tekelinde olan içe dönük ekonomiyi kontrolünden kurtarıp herkese ve dışa açtı. Çiller ise Türkiye'yi Gümrük Birliğine sokup Zümre'yi koruyan gümrük duvarlarını yıktı. Bu yaptıklarını Özal'a canıyla, Çiller'e siyasi hayatıyla ödetti Zümre.

***

Zira SP ve YRP Zümre'nin kontrolünde

İllüzyoncu Zümre medyası Erbakan yaşasaydı benim gibi CHP'li olurdu diyen İngiliz Temel ile "palyaço" YRP'nin Fatih'i arasındaki boş polemiğe nasıl da önem atfedip bangır bangır haber yapıyor! Sahipsiz kalan Milli Görüş söylemi Çıfıtların diline pelesenk olmuş. Zira SP ve YRP Zümre'nin kontrolünde.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9831570/zumrenin-vurduguna-siz-de-vurmayin