Dünya Siyonizm'i bir toplumu nasıl yönetiyor? İşte Ukrayna'dan bir örnek!

Rusya 5 gün önce başlattığı Ukrayna'ya işgalini sürdürüyor. Rusya gittikçe dozu arttırdıkça Ukrayna tarafından da müzakere sesleri yükseliyor.

Halbuki Ukrayna daha önce özellikle Türkiye'nin yoğun ısrarlı çabalarına rağmen masaya oturmaya hiç yanaşmıyor ve çözüm odaklı düşünmüyordu.

Batı'nın kışkırtmasıyla savaş isteyen ve krizi derinleştiren açıklamalar yapan Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy Rusya'nın harekete geçmesi ile görüldü ki aslında savaşmak için de hiçbir hazırlık yapmamış.

Ukrayna'nın etkili olan karşılıkları ise Türkiye'den aldığı TB2'lerden ötürü oluyor.

Birkaç Rus konvoyu bu sayede püskürtülebildi.

Zelenskiy'nin tek yaptığı poz verip paylaşmak...

Peki böylesi devlet yönetiminden, ciddiyetinden, anlayışından uzak; ülkesi için hiçbir şeyi umursamayan biri Ukrayna'nın başına nasıl seçildi?

İnsanlar bir komedyen olmaktan öte hiçbir özelliği bulunmayan birini ülkelerinin başına nasıl seçtiler? Hiç sorgulanmıyor.

İşte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil bu konuya dikkat çekti:

"Bir komedyen olan Zelenskiy 45 milyonluk Ukrayna'da yaşayan 200 bin Yahudi'den biri. Önce devlet televizyonunda oynatılan dizide cumhurbaşkanı rolü veriliyor. Oluşturulan bu algıdan sonra aday yapılıyor ve genç yaşta % 70 oy alarak cumhurbaşkanı seçiliyor. Şimdi de bir komedyenden  milli kahraman çıkartılıyor. Bu örnekte görülüyor ki iki ayaklı sürüler dört ayaklı sürülerden daha kolay yönetiliyor."
- GEÇKİL -

Yani küresel Siyonizm için eğitimle, kültür-sanatla, medya ve akademiya ile ehlileştirdiği insanları istediği gibi yönlendirip istediği gibi kullanmak işte bu kadar kolay!

Türkiye'deki 6 benzemez partiden oluşan Millet İttifakı ile de aynı şeyi denemiyor mu?

Siz hiç herhangi bir konuda çözüm ürettiklerini, açıkladıklarını gördünüz mü? Yok!

Her şeyi istismar edip toplumda kin, öfke ve ayrışmayı körüklemekten başka bir icraatları var mı? Yok!

Tek dertleri var Cumhur İktidarını devirip Türkiye'yi yeniden İsrail'in menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir yapıya bürümek için Parlamenter sistemi geri getirmek.

İllüzyoncu medya ve akademiyanın gazı ile hareket ederse bizim toplumumuz da Allah korusun bir sabah Zelenskiy'nin Ukrayna'sından beter bir güne uyanabilir.

Çünkü Türkiye'nin önemi dünyadaki tüm ülkelerden daha fazladır. Zira Dünya Siyonizm'i ilk olarak Türkiye'de kaybetti.

Erbakan'ın küresel Siyonizm'in temsilcisi Selanik Dönmesi takiyeci Sabetaycı Zümre oligarşisinden iktidarı alıp Müslümanlara verdiğini onlar biliyor.

Bu sebeple de tek amaçları Türkiye'yi Irak ve Suriye'den beter hale getirmek...

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vd söylemler işin kamuflajı...

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Analiz bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9493704/dunya-siyonizmi-bir-toplumu-nasil-yonetiyor-iste-ukraynadan-bir-ornek