1930'lu yılların CHP'sini istiyor!

BAŞLIKLAR:

***

Erbakan: "Adil düzende devlet üretim, ticaret yapmaz. Yol, köprü, tünel, havaalanı... altyapı yapar. Üretimi, ticareti özel sektör yapar"

Karamollaoğlu: "Bu iktidar devletin fabrikalarını sattı, tek fabrika yapmadı. Asfalt, beton yenmez" 

Bu iktidar Başbakan Erbakan'ın açıkladığı bütün kalkınma projelerini yaptı bitirdi. CB Erdoğan bir ile gittiğinde organize sanayide onlarca fabrikayı bir defada hizmete açıyor. Bu İngiliz Temel Eski Türkiye KİT kuruluşlarını istiyor. Yani devlet sektörü komünist sistemi istiyor. 1930'lu yılların CHP'sini istiyor!

***

%7'lik KDV indirimini fiyatlara yansıtmayarak iç edecekler

Göreceksiniz, malum zümreye ait harami beş süpermarket ve tedarik zincirleri %7'lik KDV indirimini fiyatlara yansıtmayarak iç edecekler. Yine zümreye ait illüzyoncu medya ve akademiya da bin bir türlü bahane, gerekçe üreterek onları savunup iktidarı suçlayacak. Dezenformasyon manyağı yapılan vatandaş da inanacak.

***

Bu defa güçlendirilmiş parlamenter sistem vaadiyle

Türkiye'deki İsrail eskiden on yılda bir darbeyle Kemalcı vesayet statükosunu tahkim edip güçlendiriyordu. Çok şükür artık darbe yapma gücü kalmadı. Bu defa güçlendirilmiş parlamenter sistem vaadiyle toplumu aldatıp halkın oyu ile tahkim etmeye çalışıyor. Beyhude çaba, ham hayal. Hani, 28 Şubat sürecinde de ordu ile olmuyor; BU DEFA SİLAHSIZ KUVVETLER demişlerdi ve nasıl budaklı bir kazığa oturtulmuşlardı! Ama yedikleri kazığı kamuoyu hala anlayamadı. İllüzyoncu medya ve akademiya onu perdeledi.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem kuvvetler ayrılığı ilkesi ile mümkün. Oysa başkanlık sisteminde bu daha kolay sağlanabilir. 6 benzemez parti AKP ve MHP ile de bir araya gelerek başkanlık sistemi ile uyumlu bir yeni anayasa yapıp kuvvetler ayrılığı sağlanabilir.

***

Tevrat Yahudi olmayanlar güdülecek hayvan (goyim) diyor

Türkiye cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile iç ve dış güç odaklarından tam azade millî çıkar temelli politika ve stratejilerle süper güç oluverdi. Ancak takiyeci Sabetaycı Zümre illüzyoncu medya ve akademiyası Türkiye'yi batmış bitmiş göstererek toplumun yarısına inandırıyor. Tevrat Yahudi olmayanlar güdülecek hayvan (goyim) diyor. Bence de öyle! Baksanıza şu Selanik Dönmesi zümre 85 milyonu nasıl parmağında oynatıyor.

***

İnsanları uyarmak mı, aldatmak mı daha kolay?

İnsanları uyarmak mı, aldatmak mı daha kolay? Rahmaniler uyarır, şeytaniler aldatır; sonuç ortada: insanların büyük çoğunluğu fena halde aldanıyor. Sabetaycı Zümre kontrolündeki İllüzyoncu medya ve akademiya amaçları doğrultusunda, sistematik şekilde toplumu aldatıyor.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9419591/1930lu-yillarin-chpsini-istiyor