Havuz medyasında ki bu İsrail sevdası, aşkı nereden kaynaklanıyor?

Türkiye ile İsrail'in barışmasıyla ilgili Sabetayist Dönme medya ve akademiyada yine fırtınalar kopuyor. Bu fırtınanın en sert ve etkili estiği adres ise sözde iktidar yandaşı havuz medyası. İyi de neden? Havuz medyasında ki bu İsrail sevdası, aşkı nereden kaynaklanıyor?

İstanbul'u ziyaret eden İsrailli bir haham, kar yağışında mahsur kalınca camiye sığınmış ve cemaatten gördüğü yakın ilgiyi İsrail medyasına öve öve anlatmış. Türkiye ile İsrail ilişkilerinin düzelmesine yönelik yoğun bir medya bombardımanının yaşandığı bir süreçte bu gelişme bir tesadüftür değil mi?

İsrail bu, Türkiye'nin altına dinamit koymadan rahat durabilir mi? Türkiye-İsrail normalleşmesi sadece dedikodu aşamasındayken bile rahat durmayan İsrail, Arap medyasında ki yandaşlarına konuşarak, "Türkiye-İsrail ittifakı; Lefkoşa-Atina İttifakı'ndan daha önemli" diye haber yaptırarak, Arap dünyasına, " Türkiye'ye güven olmaz. Bakın, İsrail ile normalleşiyor" mesajını verip Türkiye'nin altını boşaltıyor.

***

Rusya, Ukrayna ile savaşmak istemiyoruz, saldırmaya niyetimiz yok diyor. Ukrayna, Rusya'nın bize saldıracağına yönelik herhangi bir hazırlığı olduğuna dair bir işaret yok diyor. Ama Global Siyonist sermaye medya ile ile Sabetaycı medya ve akademiya ısrarla savaş çıkacak tamtamları çalmaya devam ediyor.

İsrail ve küresel güç Siyonizm'in hiçbir planı, komplosu veya projesi artık uygulanamıyor, tatbik edilemiyor ve gerçekleşmiyor. Küresel güç Türkiye engelliyor. Irak, Suriye, Libya, Venezuela, Sudan, Somali, Doğu Akdeniz, Dağlık Karabağ, Kazakistan, Katar ve Rusya-Ukrayna krizine bakınız, Türkiye'nin aktif olarak rol aldığını ve insanlık düşmanı projeleri engellediğini görürsünüz.

***

48 bin ₺'lik balık keyfini savunmak için nasıl da dansöz gibi kıvırıyor!

Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu'ndan en nefret eden kitle Selanik Dönmesi Sabetayist Kemalcı Zümre. Sözde iktidar özde İsrail yandaşı havuz medyasının en kifayetsiz isimleri, İmamoğlu-İngiliz Büyükelçisi görüşmesine dair MOBESE kayıtlarını servis edenin Kılıçdaroğlu olduğu palavrasını gerçekmiş gibi yazıp çiziyor. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu düşmanlıği yapan Selanikli Sabetayist Kemalcıların ekmeğine yağ sürüyorlar.

CB Erdoğan ile Katar Emiri Sani ne zaman görüşmek için bir araya gelse haysiyet cellatlığı ve itibar suikastı yapmak için pozisyon alan Selanik Dönmesi Sabetaycı medya ve akademiya, Ekrem İmamoğlu ile İngiliz Büyükelçisi arasındaki 48 bin ₺'lik balık keyfini savunmak için nasıl da dansöz gibi kıvırıyor!

İngilizlerin 5 yıl işgal altında tuttukları İstanbul'u tek bir kurşun sıkmadan neden terk edip gittikleri belli oldu! İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat görüşmek için 48 bin ₺ hesap ödemeyi göze alan Kemalcılar varken işgali sürdürmenin ne anlamı var değil mi?

Tüm Türkiye İstanbul'a buzul çağı yaşatan CHP zihniyeti ile Ekrem İmamoğlu-İngiliz Büyükelçisi görüşmesini konuşuyor. Ancak İngiliz Temel ile Fatih Erbakan'dan bu konuda yapılmış bir açıklama, ortaya konulmuş olumlu/olumsuz bir tepki yok. Neden? Kemalistleri mi, yoksa İngiliz Büyükelçisini mi üzmekten çekiniyorlar?

CB Erdoğan ve iktidarı savunan basın mensuplarını yandaş diye yaftalayarak itibar suikastı yapan Sabetayist Dönme medya ve akademiya, Ekrem İmamoğlu'nu akıl dışı, absürt, sakil ve arkaik fikirlerle sahip çıkarak öyle herze'ler yumurtladılar ki yandaşlık nasıl olur sorusuna temel kaynak olacak kitabı yazdılar.

***

Hablemitoğlu cinayeti ve tutuklanan katili

Türkiye'de İsrail/MOSSAD'ın sorumlu olduğu hiçbir suikast aydınlatılamadı. Necip Hablemitoğlu cinayeti tetikçisi yakalanmış ve Türkiye'de. Ne olacak ben söyleyeyim. Önce suikast yalan yanlış bilgi ve ifadeler ile sulandırılacak. Ardından suç kukla ve taşeronlara yıkılacak. Sonra İsrail/MOSSAD parmağı bir güzel örtülüp karartıldıktan sonra dosya kapanacak.

İsrailci Pelikan Örgütü'nün medya merkezi Sabah'ın manşetini gördünüz mü? "Hablemitoğlu cinayetinin kilit ismi MİT'e yakalanmadan önce Sabah'ta konuştu! Tam anlamıyla bir sandal ve rezalet. MİT'in bulamadığı kilit ismi Sabah bulmuş. Hakan Fidan'ın başında bulunduğu ve 15 Temmuz FETÖ-NATO darbesinden habersiz olan MİT'e de yakışan budur!

Pelikancı Sabah, "Hablemitoğlu suikastı tetikçisi karanlık cinayetin sır perdesini araladı" diye manşet atmış. İçeriğini okudum. Nasıl aralanmış sır perdesi diye? Tuvalet kağıdı gibi kullanıldıktan sonra bir kenara atılmış Nuri Gökhan Bozkır, yakalanmadan önce yazılıp önüne konulmuş ve ezberlemiş yazılı metni bir güzel tekrar etmiş. Tüm ifadeleri suikast'ın gerçek faili İsrail/MOSSAD'ı perdelemeye yönelik.

Dünyanın en büyük istihbarat teşkilatlarının operasyonları, Türkiye'de olduğu gibi öyle manşetleri süslemez. Belli ki Türkiye'deki illüzyoncu medya ve akademiya Hakan Fidan'ın PR ajansı gibi çalışıyor! İyi de neden? 15 Temmuz FETÖ-NATO darbesini CB Erdoğan'a haber vermediği için olabilir mi? Ya da 2023 seçimlerine yönelik bir plan mi var?

Sabetayist Dönme medya ve akademiya, PKK terör örgütünü hedef alan operasyonlarla ilgili haber yaparken önce sadece TSK derdi. Sonra TSK'ya MİT eklemlendi oldu TSK-MİT operasyonu. Sonunda TSK aradan çıkarıldı, PKK'yı hedef alan operasyon haberlerinde sadece MİT var, artık TSK diye bir kurum yok!
Sen uyu Müslüman uyu.. Ali kalk Hasan ile top oyna...

TRT'nin her bölümde Anıtkabir ve Mustafa Kemal vurgusunun yapıldığı, "Teşkilat" adlı dizide kimin örtülü PR'ı yapılıyor? Hakan Fidan! PKK'ya yönelik operasyonlarda medya ve akademiyada MİT'in TSK'nın da önüne geçirilmesiyle açıkça kimin PR'ına çalışılıyor? Hakan Fidan! Peki, CB Erdoğan'ın itibarını zedelemek için kişisel suikast operasyonu yapan bu illüzyoncu medya ve akademiya, Hakan Fidan için neden tersini yapıyor?

***

Sana patates soğan yeter mi?

1 kg patates ve soğana belediyeleri Selanikli Sabetayist CHP zihniyetine satan asimile edilip köleleştirilmiş Müslüman herşeyi CB Erdoğan'dan umuyor, bekliyor. Küresel Sıyonist sermaye ile, İsrail ile, ABD ile, Haçlı Avrupa ile, NATO ile, Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre oligarşisi ile kavga et Erdoğan... SEN NE İŞE YARARSIN MÜSLÜMAN? Sana patates soğan yeter mi?

***

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül görevinden alındı. Yerine Bekir Bozdağ atandı. İngiliz Büyükelçisi ile balıkçı lokantasında görüşme görüntüleriyle ilgili MOBESE kayıtlarını işaret ederek iktidarı suçlayan Ekrem İmamoğlu'na sahip çıkan bir adalet bakanı zaten istifa etmeliydi, doğal olan gerçekleşti.

***

Her şeyleri palavra...

Oyuncu Fırat Tanış, Ekrem İmamoğlu ile CHP'yi eleştirince, fikir ve ifade özgürlüğünü kutsayan ve bu yüzden Çıfıt Sedef Kabaş'a sahip çıkan Kemalcılar tarafından eşleştiri odağı oldu, linç edildi. Bu Kemalcıların herşeyleri sahte, yalan, safsata... Tarihleri, inkılapları, söylemleri, paradigmaları... Her şeyleri palavra...

***

"Davutoğlu'nun İttifak Oyunu"

Selanikli Sabetayist Kemalcı gazete Cumhuriyet, Ahmet Davutoğlu'nun faaliyetlerinden işkillendiği için büyük puntolar ile 1. Sayfasından, " Davutoğlu'nun İttifak Oyunu" diyerek haber yapmış ve Davutoğlu'nu Millet İttifakı'nı bölmek ve 3. Bir İttifak kurmaya çalışmak ile suçlamış.

***

Filistin direniş örgütü Hamas'ı terör örgütü ilan etti

Diğer partilere dağılmış Selanik Dönmesi takiyeci Sabetaycı Zümre mensuplarının en lejyoner olanları İYİ Parti'de toplandı. İP'in Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoy, Filistin direniş örgütü Hamas'ı terör örgütü ilan etti.

***

AK Parti'de CB Erdoğan hariç diğerleri ya takiyeci Sabetaycı Zümre mensubu ya da bu oligarşinin dümen suyuna girenlerdir. Son MYK toplantısında CB Erdoğan'ın Sedef Kabaş'a gösterdiği tepki haklı ama Sezen Aksu'ya yönelik sözlerinin yanlış olduğu AK Partili üst yönetim tarafından söylenmiş. Şu pespayeliğe bakınız... Hz. Adem(AS) ile Hz. Havva'nın şerefi, CB Erdoğan'ın şerefinden daha mı değersiz?

***

"Help Turkey" ve ,"Global Call"

PKK sabotajı orman yangınları sürecinde "Help Turkey" ve ,"Global Call" kampanyasının özü/mahiyeti anlaşılamadı. Erbakan'ın 40 yıllık Milli Görüş cihadıyla iktidara taşıdığı Müslümanların elinden iktidarı geri alamayan Selanik Dönmesi takiyeci Sabetaycı Zümre oligarşisinin sırtını dayadığı Sıyonist Haçlı Batı'ya yaptığı, "Bize yardım edin" çığlığı idi.

Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre, Türkiye'de Müslümanlara karşı verdiği iktidar kavgasında Siyonist Haçlı hegemonyadan kendisine destek gelmeyeceğini anlayınca, " Help Türkey"; " Global Call" kampanyasının yerini, " Birlik ve beraberlik" çağrısı aldı. Yani kısaca Sabetaycılar birbirlerine, " kendi yağımızla kavrulacağız" mesajı veriyor..

***

CHP'li dönme vekil SİHA Sezgin Tanrıkulu, PKK yayın organı Medya Haber'e çıkıp Öcalan'ı savundu. Türkiye'de kim fikir ve düşünce özgürlüğü yok, medya baskı altında, diktatörlük rejimi var derse yüzüne tükürmeyin. Zira tükürüğünüze yazık. ABD ve Avrupa'da bir vekil terör örgütü elebaşını savunsa g.tünden kan alırlar!

***

GATA'ya Cami

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nin (GATA) içinde yer alan ve 2 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Gülhane Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla ibadete açıldı. Çamlıca Camii'ne israf diyen İngiliz Temel, Gülhane Camii'ne de israf der mi?

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9251419/havuz-medyasinda-ki-bu-israil-sevdasi-aski-nereden-kaynaklaniyor