CB Erdoğan'ın sözünü ettiği ekonomik savaşın iki cephesi var

Öne çıkan başlıklar:

***

CB Erdoğan'ın sözünü ettiği ekonomik savaşın iki cephesi var. 1. Global sermayenin Türkiye'yi kontrol etme savaşı. 2. Selanik Dönmesi Sabetaycı azgın azınlığın iktidara karşı rant mücadelesi. İktidar rant hortumlarını kesmeye yönelince hemen gardını alıyorlar. Vazgeçilmeyince illüzyoncu medya ve akademiyayı derhal saldırıya geçiriyorlar.

Selanik Dönmesi takiyeciler ellerindeki büyük sermaye, medya ve akademiya ile toplumun yarısını doğrudan diğer yarısını dolaylı etkiliyorlar. Millî Görüş derin devleti buna rağmen Türkiye'yi küresel Siyonist güçten bağımsızlaştırarak lider ülke yapmayı başardı, başarıyor.

***

Erbakan illüzyoncu medya ve akadamiya için SİRK AYNALARI diyordu. Sirk aynaları insanları güldürmek için her şeyi olduğundan çok başka ve acayip gösterirler.

***

Topluma davadan uzaklaşma diye yansıttılar

CB Erdoğan'ın açık hedef haline getirdiği 5 harami süpermarket zincirine Genel Başkanı olduğu AKP yönetiminin neden gıkı çıkmıyor? Refah Partisi de 28 Şubat'ta Erbakan'ı yalnız bırakmıştı.

CB Erdoğan Eczacıbaşı'nın evinde TÜSİAD tarafından verilen AKP'nin fabrika ayarlarından uzaklaşıp Millî Görüş'e döndükçe Selanik Dönmesi azgın azınlığın hedefi oldu. İllüzyoncular bu fabrika ayarlarından uzaklaşmayı topluma davadan uzaklaşma diye yansıttılar.

CB Erdoğan'ın açılışlarda, çeşitli vesilelerle yaptığı iç ve dış politikaya ilişkin konuşmalara ve siyasi söylemine AKP ve yandaş madya sahip çıkmıyor. Diğer illüzyoncu medya canlı veriyor ama akademiya program konusu yapmıyor. Bu yüzden toplumda yeterince anlaşılıp etkili olamıyor.

***

Sadece cebini düşünen insanları köleleştirmek kolaydır

İllüzyoncu medya ve akademiya niye mi sadece cebini düşünen vatandaşı öne çıkartıyor? Zira aklını, vicdanını, haysiyetini cebine raptetmiş vatandaşı kullanmak kolaydır.

Sadece cebini düşünen insanları köleleştirmek kolaydır. Onlar özgürlüğünü, onurunu, kişiliğini kolay feda ederler. Zulme, haksızlığa boyun eğer, cebine dokunulmadıkça kime ve neye ne yapılsa yapılsın bana ne, derler.

Selanik Dönmesi takiyeciler güruhu illüzyoncu medya ve akademiya ile bir yandan döviz artışını, pahalılığı körükleyerek ekonomik yıkıma çalıştı. Bir yandan da vatandaşa ne, Türkiye'nin kalkınmasından, büyümesinden, güçlenmesenden, savunma sanayiinden... o cebini düşünür, diyerek manevi tahribat yaptı. Milleti sürüleştirip kolay güdülür hale getirmeye çalıştı.

***

Millet henüz seçimle iktidarı inkârcılara teslim etmedi

Tağuti inkâr rejimi Kemalcı paganist eğitimle 99 yıldır ilk okuldan üniversiteye CHP için seçmen yetiştiriyor. 1000 yıllık köklü İslam kültür medeniyeti sayesinde millet henüz seçimle iktidarı inkârcılara teslim etmedi.

***

Gerçekleri bilmeyen yığınları yanıltma, manipüle etme rejimi

Demokrasi doğru ile yanlışı, haklı ile haksızı ayıramayan, gerçekleri bilmeyen yığınları yanıltma, manipüle etme rejimidir. Her şeye karşı çıkan, tüm ömürleri muhalefette geçtiği için uzmanlaşan, demagojide destan yazan CHP kurmayları kötülükten başka zerre faydalarının dokunmadığı toplumun %25'ini doğrudan, %25'ini ise dolaylı etkiliyorlar. Tabii ki, illüzyoncu medya ve akademiya sayesinde.

***

İllüzyoncu medya ve akademiya şehit haberlerini öyle bir dramatize ediyor ki... izleyenlere "Olmaz olsun böyle vatan savunması"  dedirtiyor.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9088062/cb-erdoganin-sozunu-ettigi-ekonomik-savasin-iki-cephesi-var