Neden cemaat ve tarikatlara değil Diyanet'e güvenmeliyiz?

Araştırma kuruluşu Areda Survey, Türkiye'yi temsil eden bin 100 kişiyle bir anket gerçekleştirdi.

Türkiye'de insanların sırasıyla en çok korktuğu şeylerin sorulduğu anket sonucunda günaha girmek ikinci sırada yer aldı.

Ateizm, Deizm patladı yalanlarıyla gençlere propagandasını yapan tarikat/cemaatlerin nasıl topluma dinsizlik pompaladığı da ortaya çıkmış oldu.

"En büyük korkunuz nedir" sorusu yöneltilen kişiler ve ilk sırada 'sevdiklerimi kaybetmek' cevabını verirken hemen arkasından ise günaha girmek tercih edildi.

Yüzde 9,4 ile yoksul kalmak, yüzde 8,2 ile iftiraya uğramak, yüzde 4,3 ile doğal afetler sebebiyle zarar görmek ve yüzde 3,6 ile başarısızlık olarak sıralandı.

GEÇKİL UYARIYOR!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil rejimin işbirlikçisi bu tarikat ve cemaatlere karşı sürekli uyarılarda bulunuyor.

Tağutu reddetmedikleri için imanları bile sağlam olmayan tarikat ve cemaatlere güvenilmemesi gerektiğinin altını çizen Geçkil'in

"Tarikat, cemaat, dini vakıf ve hayır kuruluşlarının en güveniliri, hatta tek güveniliri Diyanet'tir. Nedeni devlettir."

tespitindeki haklılığı da son günlerde yaşanan olaylarla daha net ortaya çıkıyor.

Cemaat ve tarikatlar topluma Ateizm, Deizm patlıyor propagandası yaparken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise dün apar topar bir basın toplantısı yaparak bunun yalandan ibaret olduğunu ifade etti.

Erbaş, Ateizm ve Deizm'in araştırmalarda istatistiklerde yer alacak kadar bile tercih edilmediğinin altını çizdi.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Analiz bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/9031151/neden-cemaat-ve-tarikatlara-degil-diyanete-guvenmeliyiz