Çünkü Türkiye ve İsrail iki küresel güç

Türkiye'yi ziyaret eden BAE'ni 1 hafta sonra İsrail başbakanı ziyaret etti. Bu, İsrail'deki Türkiye korkusunun geldiği boyutu anlamak açısından önemli. Ancak korkunun ecele faydası yok. Her geçen gün yaklaşıyor yaklaşmakta olan tarihin en büyük rövanşı.

Körfez ülkeleri Türkiye ve İsrail ile ilişkileri neden sıkı tutmak istiyor? Niçin birini diğerine tercih etmiyor? Çünkü Türkiye ve İsrail iki küresel güç. İki küresel gücün iktidar kavgasında kazanan ya da kaybeden henüz belli değil. Kazanan kesinleşince kaybeden yok olacak.

***

Nebati'nin toplantısına TÜSİAD da katılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyası ile ilgili yaptığı toplantıya TÜSİAD üyesi Tuncay Özilhan, Bülent Eczacıbaşı, Simone Kaslowski de katıldı. Neden? Küresel sermaye temsilcisi TÜSİAD böylece $ kuru yükselişi ve beşi bir yerde marketler zincirlerinin sorumlu olduğu suni yokluk, kıtlık ve fiyat artışında herhangi bir dahlinin olmadığı mesajını vermek istiyor.

***

İsrail- ABD ve AB ittifakı Yunanistan yığınağı

İsrail-ABD ve AB ittifakı Yunanistan'ı adeta bir Siyonist Haçlı askeri üssü haline dönüştürdüler. Hedefte elbette Türkiye var. Lakin bu yaptıkları savaşmak için değil; sadece Türkiye'deki işbirlikçileri Selanik Dönmelerinin moral ve motivasyonlarını canlı tutmaya yönelik son derece ilkel ve basit bir göz boyama taktiği.

Yunanistan'ı askeri yığınakla boğan İsrail-ABD-AB şeytan üçgeni; Irak, Suriye, Libya, Doğu Akdeniz, Dağlık Karabağ, Katar ve Somali'de Türkiye ile savaşacak güç ve iradeye sahip olmadığını açık etmişken neyi hedefliyor olabilir? İsrail'in tek şansı içerideki İsrail'i meydana getiren Dönme Selanikli Kemalcılar. İç ihanet örgütünün moralini yüksek tutmak için Yunanistan'ı silahlandırıyorlar. Yakında bu da ellerinde patlar.

Yunanlı gazeteci, Kremlin sözcüsüne soruyor: Türkiye'ye neden S-400'leri sattınız? Sözcü cevap veriyor: S-400'ler bir hava savunma sistemi. Ancak ABD'nin Yunanistan'a yaptığı askeri yığınak tamamen taarruz silahları.

***

Bu gerçeği halkımızdan gizlemeyi başarıyor

Rus medyası yazıyor: "Türkiye envanterindeki S/İHA sistemleri ile istedikleri yeri rahatlıkla ele geçirebilirler. Bunu çok rahatlıkla yapabilirler." Türkiye'deki illüzyoncu medya ve akademiya hokus pokus ile bu gerçeği halkımızdan gizlemeyi başarıyor.

***

İsveç, YPG terör örgütüne yardımı

İsveç, YPG terör örgütüne 2023 yılına kadar 376 milyon $ yardım yapacağını açıkladı. Ya İsveç nere Türkiye nere? YPG'nin İsveç'e nasıl bir yararı olabilir! İsveç'i bu maddi yardımı yapmaya zorlayan İsrail'den başkası değil. Kuklacıyı bilmiyorsanız kuklalarla oyalanıp durursunuz. Don Kişotluk yaparsınız!

Araplar bizi arkadan vurup Osmanlıya ihanet etmişti ama PKK ve PYD/YPG terör örgütünü kuran, besleyen, büyüten, silah ve cephane yardımı yapan, sahiplenen 40 yıldır sözde muasır medeniyet İsrail, ABD ve Haçlı Avrupa.

***

Toplumu fikirsel anlamda iğfal ediyor

Düşük faize karşı küresel sermaye baronları ile uzantısı Sabatayist Dönme finans dünyasının $ kurunu spekülatif yükseltmesi ayrı operasyon. Beşi bir yerde marketler zincirlerinin sebep olduğu yapay kıtlık, yokluk, pahalılık ayrı operasyon. Stokçuluk ve karaborsacılık ayrı operasyon. Ancak Sabatayist Dönme medya ve akademiya hepsini faizlerin düşürülmesine bağlayarak toplumu fikirsel anlamda iğfal ediyor.

***

Atatürkçüler sessiz…Kemalcılar lal… İYİ Partililer kör... Laikler sağır...

HDP İstanbul İl Örgütü 4. Olağan Kongresinde İstiklal Marşı okunmadı. Mustafa Kemal resmi asılmadı. PKK bayrakları ile salon süslendi. Terörist elebaşı APO lehine sloganlar atıldı. CHP suskun.. Atatürkçüler sessiz.. Kemalcılar lal..İYİ Partililer kör.. Laikler sağır...

Dünyanın hiçbir devleti bir terör örgütü ve liderinin aleni destekçisi, savunucusu, alkışlayanı siyasi parti ve medyanın varlığına ve faaliyetlerine asla müsamaha göstermez. Türkiye dışında dünyanın hiçbir demokrasisi, hiçbir hukuk devleti, hiçbir insan hakları şampiyonu ülkesi böyle bir garabete göz yummaz. Ancak Türkiye'de toteliter bir rejim ve diktatör bir cumhurbaşkanı var!

***

Bir parti liderinin arkasında İsrail varsa…

Selanik Dönmesi Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı 2023 için pohpohlaması çok beğendiği veya sevdiği için değil; Dersimli Kılıçdaroğlu'nun adaylığına engel olmak ve CHP içinde huzursuzluk çıkarmak içindir. Kılıçdaroğlu tek bir kez Akşener'i hedef alsa Sabatayist Dönme medya ve akademiya Dersimliyi linç etmek için hazır kıta bekliyor.

Bir parti liderinin arkasında İsrail ve Türkiye'deki İsrail (Dönme Selanikliler) varsa ne kadar absürt, sakil, süfli şeylere bulaşırsa bulaşsın kimse gözün üstünde kaşın var diyemez. İsrail'in sağlam İP'i Meral Akşener, 2023 için CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı dilinden düşürmüyor. İP'li 36 vekil de, "Sayın Akşener, İP'in içinde cumhurbaşkanlığına layık tek kişi bile yok mu ki CHP'nin etrafında dolanıp duruyorsunuz" diyemiyor.

***

Yangından çıkarıp suni teneffüs yaparak bir kediyi hayata döndüren itfaiye erini kahraman ilan eden Selanik Dönmesi Kemalcılar; 5 milyon Suriyelinin hayatını kurtaran iktidara fena halde saldırıyor.

***

CB Erdoğan olamaz!

Türkiye'nin global Siyonist Haçlı Batı karşısında her alanda kurtuluş savaşı vererek bir küresel güç olarak dünya sahnesine çıkan Türkiye'nin varlığını CB Erdoğan'ın siyasi varlığına endeksleyen havuz medyası ya ahmak ya da dalkavuklukta level atlıyor. Küresel güç Türkiye'yi yöneten üstün siyasi akıl, 15 Temmuz FETÖ-NATO darbesini eniştesinden haber alan CB Erdoğan olamaz!

***

Dış güçler var mı, yok mu bir karar verin!

Dönme Selanikli Kemalcılar hepsi toplanmış tüm güçleriyle bağırıyor: Dış güç yok, dış güç yok...

Madem dış güç yok niye Filistin'de İsrail'in; Libya'da Hafter'in, Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın, Irak ve Suriye'de PKK ile YPG/PYD'nin, Doğu Akdeniz ve Ege'de AB ile Yunanistan'ın safındasınız. Madem dış güç yok neden Türkiye'nin karşısındasınız?

CB Erdoğan ve Ak Parti'yi dış güçlere hizmet etmekle suçlayan Selanik Dönmeleri, sıra $ kuru operasyonuna gelince hepsi dış güç yok türküsünü çığırmaya başlıyor. Dış güçler var mı, yok mu bir karar verin!

***

Doğru söylüyor Nebati!

Haberlere yansıdığına göre eğer doğruysa Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, " ekonomiye dış saldırı yok" demiş. Doğru söylüyor Nebati! Sonuçta $ Türkiye'nin milli parası değil mi? Nebati'nin Hazine ve Maliye Bakanlığına atanacağı yazıldığında, " Damat Albayrak'a çok yakın isim" diye hakkında haberler çıkmıştı. Zaten dış güç var diyecek ismin damadın yanında ne işi olabilir?

***

Türkiye'deki MOSSAD üsleri

Arama motoru Google yazınız; "Türkiye'deki NATO ve ABD üsleri nerede?"İsim isim, adresleri ve hangi illerde olduğuna dair bilgiler ekrana geliyor. Arama motoruna, " Türkiye'deki MOSSAD üsleri" diye yazınız. Ekrana gelen bilgiler sizi dipsiz bir kör kuyuya ve karanlık bir tünele sokuyor!

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8852036/cunku-turkiye-ve-israil-iki-kuresel-guc