Bakın bakalım 4 şehit Mehmetçik haberine kim yer vermiş kim vermemiş?

Yandaş veya fondaş ayırımı yapmadan ulusal gazetelerin 1. Sayfasına bugün bir göz atın. Bakın bakalım 4 şehit Mehmetçik haberine kim yer vermiş kim vermemiş? Veren de nasıl vermiş? İsrail'in ülke medyasında ki hakimiyetini iliklerinize kadar hissedin.

Transparan, pornografik, dekolte kıyafetli çıplak kadın bedenine gösterdiği ilgi ve alakayı illüzyoncu medya ve akademiya şehitlerden niye gösterilmiyor? Çünkü şehitlik İslam'da kutsal bir kavram. Şehit olma arzusu/coşkusu/niyeti bu milleti 1000 yıl dünyanın efendisi yaptı. Milletin inancına, kimliğine ve tarihine yeniden dönüşüne vesile olacak olayları gündeme taşımanın ne anlamı var!

Fatih Erbakan'a söyleyin, İdlib ve Kuzey Irak'ta 4 şehidimiz var. Haberi yok. Olsaydı tweet atardı diye düşünüyorum. Sosyal medya hesabını bile yönetemeyen Fatih, ülke yönetimine talip olmuş yazık.

Sahi, SP kabuk yönetimi ile salako-palyaço YRP'nin ağzından Milli Görüş, Adil Düzen, Yeniden Büyük Lider ülke Türkiye, Yeni Bir Dünya, İslam Birliği, Siyonizm kelimelerini duymayalı kaç yıl oldu?

***

İsrail dışişleri bakanı dün Mısır'daydı

Körfez ülkeleri ile diyalog, müzakere ve işbirliği süreci başlatarak İsrail'in çekim alanından uzaklaştıran Türkiye, Mısır ile de ilişkileri normalleştirmek istiyor. İsrail için Mısır stratejik bir ülke. Türkiye-Mısır barışmasına engel olmak isteyen İsrail dışişleri bakanı dün Mısır'daydı.

***

"Altılı Platform"

CB Erdoğan'ın Kafkasya'da barış ve istikrar için Türkiye, Rusya, Azerbaycan, İran, Ermenistan ve Gürcistan'ın oluşturacağı, " Altılı Platform" teklifi Gürcistan dışında diğer ülkeler tarafından kabul edildi. Gürcistan'ın da ikna edileceğinden şüphem yok. Türkiye, küresel Sıyonist Haçlı Batı'ya rağmen dünyada bölgesel ve küresel platformlar teklif edip kurabilen tek ülke!

***

Son kurban Dersimli Kemal

Türkiye'deki İsrail'in (Selanik Dönemleri) kontrolü dışındaki liderleri yıpratmak için kullandığı en etkin yöntemlerden birisi de karikatürize edip istihza, komedi unsuru yapmaktır. Erbakan'a, Özal'a, Çiller'e, Y. Akbulut'a, B. Yıldırım'a ve CB Erdoğan'a bu yöntemi kullandılar. Son kurban Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu.

***

Savcı Sayan ve Alpay Özalan

AK Parti'nin 286 kişilik Meclis Grubu'nda, Türkiye'deki İsrailci (Sabatayist Dönmeler) medya ve akademiyanın CB Erdoğan ile iktidarı hedef alan algı operasyonlarına karşı verdikleri mücadele ile gönüllülere su serpen aklı başında iki cengaver var; Savcı Sayan ve Alpay Özalan. Üçüncü bir vekil yok maalesef.

***

İnkarcı, paganist, putperest Kemalist eğitim sistemi ile dininden, tarihinden, İslam kültür ve medeniyetinden uzaklaştırılıp sözde çağdaşlık adına asimile edilip köleleştirilmiş toplum nasıl olur, ahlaksızlık ve edepsizlikte hangi yüksekliğe kadar çıkabilir diye merak eden televizyonlardaki gündüz kuşağı programlarını izlesin.

***

Erbakan ve Milli Görüş'ün düşmanlarına bakınız…

Tağuti, inkarcı, paganist, Darwinist ve müşrik bir rejim kirli hava gibidir. Bu kirli havayı teneffüs etmemek gibi bir şansınız yok .Soluyan herkes zehirlenir. Batıl rejimlerin tahakkümü altında yaşayan dinli/dinsiz toplum şeytanın çekim alanı içinde. Bu yüzden bazen genelev, meyhane, pavyon gibi bataklıklarda bile olmayan ahlaksızlıklar/kepazelikler ilahiyat, diyanet, tarikat ve cemaat mensupları içinde yaşanabiliyor.

Batıl'ın hakim olduğu yönetimlerde, devlet gücüyle cebren dayatılan şeytan ahlakını kabullenenlerin itibar gördüğü, imrenildiği taguti rejimlerde yetişen alim/cahil; dindar/dinsiz; evliya/eşkiya arasında paradigma olarak pek fark olmaz. Molla ile dinsizi, çarşaflı ile modern giyinimliyi, tarikatcısı ile seküler kişileri hak ve hakikate karşı buluşturan güç bu şeytan ahlakıdır. Erbakan ve Milli Görüş'ün düşmanlarına bakınız, bu tabloyu görürsünüz.

***

Sabetayist Dönmelerin ikonu İlber Ortaylı, DW 'de proğram yapan Newjin Mengü'nun programında, " Çerkesler Türkiye'de asimilasyon politikalarına maruz kaldı" iddialarına, Almanya'da Nazilerin yaptığı katliamları hatırlatarak cevap verdi. Herkes İlber Ortaylı'yı tebrik için sıraya girdi. Oysa İlber Ortaylı, Nazilerin katliamı derken bir yalan olan Yahudilere yapılan soykırıma vurgu yapıyor. Derdi, Türkiye'yi savunmak değil. Müslümanlar ne zaman ahmaklıktan kurtulacak!

***

Milli Yol Partisi

Milli Görüş derin devletinin mutabakatı Cumhur İttifakı ile birlik olup Türkiye'deki İsrail'in( Selanik Dönmeleri) koalisyonu Millet İttifakı'na muhalif olan Mustafa Destici liderliğindeki BBP'yi bölmek için düğmeye basan Türkiye'deki İsrail, Milli Yol Partisi'nin kurulmasını sağladı.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8835895/bakin-bakalim-4-sehit-mehmetcik-haberine-kim-yer-vermis-kim-vermemis