Diyalektik Milli Görüş üzerine... Millet İttifakı'nın adayı Abdullah Gül mü?

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, Haber Global canlı yayınında, seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'deki İsrail'in parti kurdurup sonra da sahipsiz bıraktığı isimlerden olan Muharrem İnce şimdilerde partilerin planlarını ifşa etmek için konuşuyor.

Ülke yönetimini Cumhur İktidarına, CHP yönetimini CHP iktidarının katliam yaptığı Dersim'in evladı Kemal Kılıçdaroğlu'na kaptıran Selanik Dönmeleri kurdurdukları partilerle siyaset alanını parti enkazıyla doldurdular. Ali Babacan, Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül terk edildiler.
- GEÇKİL -

Yıllardır mensubu olduğu CHP tarafından bir önceki seçimde cumhurbaşkanı adayı gösterilen İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun o dönemde Abdullah Gül'ü aday göstermek istediğini ifade etti.

"GÜL İSMİNDE ANLAŞACAKLARINI DUYUYORUM"

Millet İttifakı'nın diğer paydaşları tarafından Kılıçdaroğlu'nun talebinin kabul görmediğini ve kendisinin aday gösterildiğini ifade eden İnce, "Meral Hanım ve Ben bastırdığımız için vazgeçtiler projeden. Yoksa adayları Gül'dü. Ben anlaşacaklarını düşünüyorum Sayın Gül üzerinde, bekliyorum ben de duyuyorum." diyerek 2023 seçimlerinde Abdullah Gül'ün aday yapılacağını dile getirdi.

DİYALEKTİK MİLLİ GÖRÜŞ ÜZERİNE KURULUYOR!

Abdullah Gül'ün adaylığı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil'in geçmişte yaptığı Eski Türkiye'de diyalektikle Müslümanların asimile edilip münafık ve inkarcı makasında doğranadığı Yeniden Büyük Türkiye'de bu diyalektiğin Milli Görüş üzerine kurulacağını açıkladığı tespitini getirdi.

Eski Türkiye'nin diyalektikle yönetildiğini belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, diyalektiği ve yönetimde nasıl kullanıldığını şöyle açıklıyor:

"Dış güdümlü müstemleke tipi Eski Türkiye vesayet statükosunu topluma dayatarak Müslümanları asimile etmek için Selanik Dönmesi İttihatçıların kurduğu CHP ve ondan türetilen DP birlikte diyalektik yöntemle Kemalcı tağuti rejimi tahkim etmede yarışıyorlardı. En hakiki Kemalcı benim rekabetiyle Müslüman milleti inkârcı-münafık makasının iki bıçağıyla doğruyorlardı.
Diyalektizm nedir? Komünizm için şöyle uygulandı: Aynı merkeze bağlı iki gruptan biri sosyal demokrasiyi diğeri sosyalizmi savunur. Sosyalizm kazanır. Sonra bölünürler bir grup komünizmi diğeri sosyalizmi savunur. Bu defa komünizm kazanır. Batı toplumlarına bu diyalektik mücadele ile komünizm aşamalı getirilmek istendi. Tağuti TC zümre oligarşisi de aynı merkeze bağlı siyasi partilerin diyalektik mücadelesiyle Müslüman toplumu aşamalı şekilde Kemalcı yaptı."
- GEÇKİL-

İşte şimdi o diyalektik Türkiye'de Milli Görüş üzerine kuruluyor.

Abdullah Gül'ün Millet İttifakı'ndan aday olacağının söylentileri bile Milli Görüş'ün borsasını yükseltiyor.

Türkiye'de adam mı kalmadı da Erbakan'ın iki talebesi 2023 seçimlerinde yarışacak?

Bir de Gül aday olursa diyalektik şöyle gerçekleşecek.

İki Milli Görüşçü, Erbakancı aday yarışacak.

İkisi de daha Milli Görüşçü, Erbakancı olduğunu göstermek için çabalayacak sonuçta kazanan Milli Görüş'ü daha iyi anlatan, uygulayan olacak.

Ve toplumda Milli Görüş yayılıp daha koyu bir hal alacak.

Selanikli Kemalcıları partisinden temizleyen Kemal KIlıçdaroğlu'nun zaten Milli Görüş derin devleti güdümünde hareket ettiğini Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil sıkça dile getiriyor.

İşte bir yanda Milli Görüş derin devleti merkezli yönetilen Cumhur İttifakı diğer tarafta Kılıçdaroğlu sayesinde başına bir Milli Görüşçü getirilmek istenen Millet İttifakı!

Kazananı açıklayalım mı?

Tabi ki Erbakan ve Milli Görüş!

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8751466/diyalektik-milli-gorus-uzerine-millet-ittifakinin-adayi-abdullah-gul-mu