Meral Akşener aday olduğu başkanlık seçiminde kurucusu İyi Parti'den çok az oy aldı

Başkent İstanbul'u işgal eden İngilizlerin himayesinde kurdukları TC'nin yönetimini Müslümanlara kaybeden Kemalcı Selanik Dönmeleri "Başka Türkiye yok, ya bir şekilde yönetimini geri alırız, ya da Türkiye bizi alır" gözü dönmüşlüğü içindeler.

Ülke yönetimini Millî Görüş politikaları izleyen Cumhur İktidarına, CHP yönetimini Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu'na kaptıran TC'nin kurucu iradesi temsilcisi Selanik Dönmeleri Meral Akşener'le ülke yönetimini geri almaya çalışıyorlar. Bir ham hayal peşindeler.

Ülke yönetimini Cumhur İktidarına, CHP yönetimini CHP iktidarının katliam yaptığı Dersim'in evladı Kemal Kılıçdaroğlu'na kaptıran Selanik Dönmeleri kurdurdukları partilerle siyaset alanını parti enkazıyla doldurdular. Ali Babacan, Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül terk edildiler.

Meral Akşener aday olduğu başkanlık seçiminde kurucusu İyi Parti'den çok az oy aldı. Selanik Dönmeleri illüzyoncu medya ve akademiya ile bu patlamış balonu onarıp parlatarak yeniden şişirmeye çalışıyorlar. Oysa hiçbir üfürükle patlak balon şişirilemez.

2023'e doğru hızlanan iktidar mücadelesinde dışarıdan güdümlü Kemalcı Eski Türkiye vesayet statükosuna dönmek için TC kurucu iradesi temsilcisi Selanik Dönmeleri illüzyoncu medya ve akademiya ile global sömürü sermayesi ile toplumsal ve ekonomik hayatı tahrip ediyorlar!

Ekonomiyi tahribe çalışan illüzyoncu medya ve akademiya ihracat rekor kırıyor ama, büyüme rekor kırıyor ancak, borsa rekor kırıyor fakat, cari açık fazlalık veriyor lakin diye söze başlıyor. Varsa yoksa manipüle edilen $ kuru, speküle edilen fahiş fiyatlar. Bu Selanik Dönmeleri!

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8744123/meral-aksener-aday-oldugu-baskanlik-seciminde-kurucusu-iyi-partiden-cok-az-oy-aldi