Ekonomik bağımsızlık ve kurtuluş savaşı böyle kazanılır

Öne çıkan başlıklar:

***

Selanik Dönmeleri illüzyoncu medya ve akademiya ile global Siyonist sermayenin Türkiye ekonomisini batırma girişimlerini perdeleyerek ürettiği sorunları başkanlık sistemine mal etme çabasında. Gaye Eski Türkiye Kemalcı vesayet statükosunu geri getirip yeniden Sabetaycı zümre oligarşisinin ülkeyi yönetmesini sağlamak.

Dolar ₺'yi dövüyor, Kemal'in resimleri perişan. Altın da $'ı vuruyor. Sonuçta olan hep Yahudi'ye oluyor. Yakında, 2023'te hepsinden kurtuluyoruz. Müjde! Zafer inananlarındır. Ve zafer yakındır. Allah nurunu tamamlayacaktır.

$ pahalanıyor, devletin dış borcu artıyor diye zil takıp oynayanlar var ya... Bakmayın onların maskeli yüzlerinin gülüşüne... İçleri kan ağlıyor. Zira o borcun çoğu devlet garantili özel sektörün. Yani TÜSİAD üyelerinin. Eğer borçlarını ödeyemezlerse devlet varlıklarına el koyup ödeyecek.

Türkiye'nin yaşadığı dövize endeksli krizin nedeni gösterilmek istendiği gibi ne başkanlık sistemi ne de kötü yönetilmesidir. Türkiye'nin başkanlık sistemi dünyanın en iyisi, yönetimi de dünyanın en başarılısı. Makro ekonomik göstergeleri de dünyanın en iyisi. Siyonist Haçlı Batı saldırılarına karşı Türkiye savaşıyor. Bu bir savaş. Sonucu henüz belli değil. Yarım yüzyılı aşkın süredir bu savaşı hep Türkiye kazandı, yine kazanacak.

Ekonomik kurtuluş savaşı başlattığını açıklayan CB Erdoğan'a AKP kurmaylarından destek yok. Selanik Dönmeleri ise yalınkılıç ekranlarda ve meydanlarda. İngilizlerle birlikte Osmanlı Devletini yıkıp TC'yi kuran, Lozan'da tescilleyen Sabetayist İttihatçı işbirlikçilerin sahte kurtuluş savaşından başka kurtuluş savaşı tanımıyorlar. Ya devlet başa ya kuzgun leşe. Haydi hayırlısı...

CB Erdoğan'ın ilan ettiği Türkiye'nin Siyonist Haçlı Batı karşısındaki ekonomik kurtuluş savaşında içeriden beşinci kol faaliyeti ve psikolojik harple handikap oluşturanlar Selanik Dönmesi zümreden başkası değildir.

Şu durumda artık Türk Lirasından yeniden sıfır atmak çare değil. Çare; mevcut ₺ ile birlikte üzerinde Erbakan resimleri olan 2 $'a eşit yeni bir para birimi basmaktır. 2023'e kadar üzerinde M. Kemal'in resimleri olan paralar tedavülden kaldırılmalıdır. Ekonomik bağımsızlık ve kurtuluş savaşı böyle kazanılır.

Global Siyonist sermaye baronları ve yerli uzantıları CB Erdoğan'a "Sen misin bize savaş açıp milletimizi faize ezdirmeyeceğim diyerek sömürü hortumumuzu kesmeye kalkışan? Al sana ateş pahası Dolar!" resti çektiler. Ekonomik bağımsızlık ve kurtuluş savaşı böyle başladı. Başarı Allah'tandır ve zafer inananlarındır.

***

Takiyeci Selanik Dönmeleri "₺ değer kaybediyor, yabancılar Türkiye'nin birikimlerini ucuza kapıyor" diye yaygara koparıyor. Hiçbir yabancı Selanik Dönmeleri kadar bu ülkeye ve millete ne ihanet eder, ne de zarar verir. İspanya'nın sürdüğü bu Çıfıtlar kendilerini iskân eden Osmanlı Devletini İngilizlerle birlikte yıkıp TC'yi kurdular. Şimdi yönetimini Müslümanlar aldı diye TC'yi yıkmaya çalışıyorlar.

***

%99'u Müslüman kesimde bunlarla kıyaslanacak var mı?

Yeniden Büyük Türkiye'ye karşı savaşan çağdaş üç dişi Tapınak Şövalyesi: Nevşin Mengü, Şirin Payzın, Ebru Baki. Follikleşmiş olanları saymıyorum, bunlar gıcır. %99'u Müslüman kesimde bunlarla kıyaslanacak var mı? Yok! Zira 4 kuşaktır Kemalcı paganist eğitimle asimile edilip köleleştirilmiş bu kesimden mücahide değil hep şarlatan çıktı.

***

Ne ibretlik bir tablo!

İngiliz Temel Erbakan'ın "Yahudi Müslümanlara açık cezaevi haline getirmiş" dediği Eski Türkiye Kemalcı vesayet statükosunu savunuyor. Saadetçiler koyun sürüsü gibi peşinden gidiyor. Ne ibretlik bir tablo!

***

Hepsi bulaşık şeyler

Sosyal medyada şovmen hocalardan geçilmiyor. Kimi sarıklı, sakallı, cübbeli... Kimi çağdaş giyimli... Ama hepsi Kemalcı tağuti rejimin yetiştirip Müslümanlara musallat ettikleri. Prof. Dr. Halis Aydemir'i ayırın; tamamına çöp muamelesi yapın. Hepsi bulaşık şeyler.

***

Kurtuluşa eren Müslüman iki farizayı da eda edendir

Fıkıh kitaplarında cephede meydan muharebesi sırasında nasıl CEMAATLE namaz kılınacağı yazılıdır. Cihad ve namaz... Biri olmadan diğeri olmaz. Biri için diğeri bırakılmaz. Kurtuluşa eren Müslüman iki farizayı da eda edendir.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8325680/ekonomik-bagimsizlik-ve-kurtulus-savasi-boyle-kazanilir