CHP Dersimli Kemal Kılçdaroğlu liderliğinde Mersin'e... İngiliz Temel liderliğindeki Saadet Partisi tersine...

Öne çıkan başlıklar:

Erbakan zamanında partililerden ağzı olan konuşurdu. Özellikle de bazı medyatikler vardı ki hiç susmaz, çeneleri kapanmazdı. İllüyoncu medya ve akademiya Erbakan'ı hep tek adam yönetimi kurmakla suçlardı. Şu İngiliz Temel döneminde herkes ağzına fermuar çekmiş, tek konuşan partili yok. İllüzyoncular da aleyhte tek kelime etmiyor. İşte bu. Siyonizm'e teslim olanın kimseye boynu eğilmez. Ne dehşet şey bu Siyonizm.

CHP Dersimli Kemal Kılçdaroğlu liderliğinde Mersin'e... İngiliz Temel liderliğindeki Saadet Partisi tersine... Kılıçdaroğlu despot Kemalcı vesayet statükosu hatalar, yanlışlar, günahlar yaptı, toplumla helalleşeceğiz derken... Temel Karazangoçoğlu canhıraş şekilde Kemalcı hile rejimi ve köle düzeni statükosunu savunuyor.

***

CHP alın teri ile iktidar olmaya çalışmalıdır

Yerel seçim başarısını arkasına alan Kemal Kılıçdaroğlu CHP'yi yeniliklere ve değişime açık, topluma ayak uyduran, iktidara talip, demokratik, çağdaş bir parti yapmaya çalışıyor. Ezberini bozmak istemeyen tutucu bağnaz Selanikli Kemacılar mecalsiz direniyor. Vesayete dayalı muhalefette iktidar keyfi yok artık. CHP alın teri ile iktidar olmaya çalışmalıdır.

***

Tipik bir takiyeci Selanik Dönmesi karakteri

Bülent Arınç Erbakan'a neler yaptıysa aynısını CB Erdoğan için adeta tekrarlıyor. Tipik bir takiyeci Selanik Dönmesi karakteri.

***

Çoğu zaman insanı hayata bağlayan kendini veya birini ya da bir şeyi sevmektir. Kimi ya da neyi seversen sev, sonu aldanma ve pişmanlıktır. Seni pişman etmeyecek tek sevgi Allah'ı sevmendir.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8235780/chp-dersimli-kemal-kilcdaroglu-liderliginde-mersine-ingiliz-temel-liderligindeki-saadet-partisi-tersine