Rus lider Putin’den içimizdeki İsrailcileri üzecek Dağlık Karabağ açıklaması!

Reuters: Türkiye ve Rusya, Dağlık Karabağ krizinde ilişkilerini test etse de birbirleriyle çatışmayacak kadar iyi bir etkileşim ve diyalog içerisinde…”

Rus lider Putin, “Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşın, Ermeni topraklarında meydana gelmediği için Rusya'nın müdahalede bulunması söz konusu olamaz” dedi. Yani Putin, Dağlık Karabağ Azerbaycan'ın toprağı diyor. İsrailciler ise Ermenistan'ın arkasında Rusya var diyor.

Kremlin Sözcüsü Peskov, Ermenistan ile yapılan Kolektif Güvenlik Anlaşması yükümlülüklerinin Karabağ için geçerli olmadığını açıkladı. Türkiye'deki Yahudi medyası ve akademiyası, Rusya'yı Ermenistan'ın arkasındaki devlet gösterme illüzyonlarından cayar mı? Asla...

Rus lider Putin, Dağlık Karabağ savaşında açıklamalarıyla Azerbaycan'dan taraf olduğunu ifade edince, 2 saat sonra Ryazansk bölgesindeki silah deposunda büyük bir patlama meydana geldi. İsrail etkisi...

TÜRKİYE'DEKİ MEDYA VE AKADEMİYA İSRAİL EGEMENLİĞİNDE!

Joe Biden: "Erdoğan, Ayasofya'nın Camii yapılması kararından vazgeçmeli." Türkiye'deki medya ve akademiya ise Başkan Trump'a karşı Biden'ı destekliyor. Çünkü hepsi İsrail egemenliğinde.

CIA eski Başkanı John Brennan'ın deşifre edilen notlarında, Başkan Trump'ın yıpratılması için seçimler ile Rusya arasındaki bağlantıyla ilgili iddiaların eski Başkan Obama'nın emriyle tümden kurgulanmış bir karalama kampanyası olduğu ortaya çıktı.

CB ERDOĞAN'IN KUVEYT VE KATAR ZİYARETİ NE ANLAMA GELİYOR?

Fransa CB Macron: “Türkiye'yi ekonomik olarak çökertmiştik. Sen para verdin, Erdoğan kurtuldu.” Katar Emiri Sani: “2017'de Suudi Arabistan ve 4 Körfez ülkesi Katar'da darbe yapmak istediklerinde Türkiye engelledi. Erdoğan benim babam. Onunla birlikte olmaktan asla vazgeçemeyeceğim.”

CB Erdoğan'ın Kuveyt ve Katar ziyareti ne anlama geliyor? Kuveyt, ekonomik darboğaz nedeniyle memur maaşlarını ödeyemeyeceğini açıkladı. Kuveyt Emiri ölünce, taziye için CB Erdoğan, önce Kuveyt'e gitti. Ziyaretin ardından yeni Emir, kendisinden sonrası veliaht prensin ismini açıkladı. CB Erdoğan ardından Katar'a gitti. Gerisini siz tasavvur edin!

DERSİMLİ KEMALCILARIN CHP'Yİ MİLLİLEŞTİRME HAMLESİNE GÜZEL BİR ÖRNEK…

“CHP'den Fransa CB Macron'a Sert Cevap” CHP adına söz alan Grup Başkanvekili Engin Altay, İslamiyet’le ilgili sözleri nedeniyle Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a sessiz kalmadı.

“Ukala, edepsiz, hadsiz demiş ki 'Aydınlanmış bir İslam oluşturacağız.' Hadi oradan. Sen kimsin? Senin gibiler insanları uyuşturarak gerçek İslam'dan kopardılar, bu cihatçı teröristler dediğimiz onlar. Macron'a bir tavsiyem var, Kuran-ı Kerim'i aç oku. Kuran-ı Kerim'de öldürmek yok, hırsızlık yok, kul hakkı yok, kan akıtmak yok. Onu, İslam adına yapanlar, cihatçı kisvesi altında yapanlar Batı'nın, emperyallerin içimize soktuğu, dinle ilgisi olmayan, Kuran-ı Kerim'le, Allah'la ilgisi olmayan kafirlerdir. Kimsenin İslam'ı aydınlatma haddi ve hakkı yoktur."

*****

CB Erdoğan'ın İsrail'e, "Haydut Devlet" dediği ve Türkiye'deki İsrail illüzyoncu medya ve akademiyasının karanlığa gömdüğü o açıklama.

“Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmasına destek vermek her onurlu devletin görevidir. Dünya haydut devletlerden ve onların haydut yöneticilerinden kurtarılmadan, insanlığın kalıcı barışa ve huzura kavuşması mümkün değildir. Özellikle bizim bölgemizde haydut devlet sayısı oldukça fazla. İsrail, Kıbrıs Rum kesimi ve Suriye rejimine kadar uzanan bu haydut devletler kendi vatandaşlarına zulmediyor, dünyanın istikrarını bozuyor. Küresel güçlerin eteği altına saklanarak insanlığın başına adeta bela olan bu devletlerin kullandıkları yöntemlerin devri artık kapanıyor. Dünya bu zulmü daha fazla taşıyamaz.”

*****

Azgın Azınlık Selanikli Kemalcı medyada GATA başhekim yardımcısı konuşuluyor. CHP'nin tecavüzcü Didim belediye başkanı yok. Karısını aldatan ve ahlaksız görüntüleri ortaya çıkan Cem Özer konuşulmuyor. Gayri meşru ilişki yaşadığı hemşireyi katleden Özgür Tarhan yok hükmünde. Neden? Çünkü bu isimler Atatürkçü mahalleden.

*****

Türkiye'deki İsrailcileri tanımak için önemli bir kriter, ölçü ve terazi de Devlet Bahçeli'dir. Kim, milli ve yerli devlet adamı Devlet Bahçeli'ye sistematik saldırıyorsa, itibar suikastçılğı yaparak tetikçilik yapıyorsa ya Yahudi’dir veya Yahudi uşaklığı yapıyordur.

*****

Gerici, yobaz, ilkel diye aşağıladıkları Erbakan'ın kurduğu üstün savunma sanayii sayesinde süper güç olan Türkiye; öğrencilerinin liderliğinde İHA, SİHA, TİHA vs.. Teknolojisiyle dünyaya meydan okurken; çağdaş, modern, uygar CHP'li Kemalist İzmir BŞB'si, "Hangi heykeli yapalım' diye sandık kurmuş iyi mi?

*****

$ ve € kuru tarihi zirveyi gördü. Hazine ve Maliye Bakanı damat bey oldukça rahat. Neden? Çünkü Türkiye'deki İsrail illüzyoncu medya ve akademiyası, krizden CB Erdoğan'ı sorumlu tutuyor. Damat Bey'e kimsenin bir şey dediği vaki mi?

Mesud AKGÜL

TIKLA OKU: "Azgın azınlık GATA başhekim yardımcısını görevden aldırdı!"

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8048756/rus-lider-putinden-icimizdeki-israilcileri-uzecek-daglik-karabag-aciklamasi