EĞER İKTİDAR SAHİP OLDUKLARI 5 SÜPERMARKET ZİNCİRİNE ETKİN BİR KISITLAMA GETİRİRSE DEFTERLERİ DÜRÜLÜR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil sosyal medya hesaplarından gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Küresel Siyonist sermayenin Cumhur İktidarını devirmek için yaptığı hamlelelere dikkat çeken Geçkil; "Eğer iktidar sahip oldukları 5 süpermarket zincirine etkin bir kısıtlama getirirse defterleri dürülür" dedi.

***

Küresel Siyonist sermayenin temsilcisi Selanik Dönmeleri Cumhur İktidarını devirmek için suni yokluk, kıtlık, pahalılık oluşturup illüzyoncu medya ve akademiya ile felaket tellallığı yapıyorlar. Döviz kuru manipülasyonu ile de ekonomik dengeleri bozmaya çalışıyorlar. Eğer iktidar sahip oldukları 5 süpermarket zincirine etkin bir kısıtlama getirirse defterleri dürülür.

***

İNSANIN KALİTESİ YETİŞTİĞİ EĞİTİME BAĞLIDIR

Kumaşın kalitesi dokunduğu tezgâha, insanın kalitesi yetiştiği eğitime bağlıdır. Tekelci inkârcı Kemalcı eğitim bayağı, kirli, iĺkesiz bir toplum yetiştirdi. FETÖ de mülevves, bulaşık, hazimkâr bir din anlayışı oluşturdu. Geneli kirli toplum birileri ne kadar kötülenirse kötülensin sahiplenebiliyor.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8046319/eger-iktidar-sahip-olduklari-5-supermarket-zincirine-etkin-bir-kisitlama-getirirse-defterleri-durulur