FATİH ERBAKAN, 31 MART KARARINI AÇIKLADI / SP GİBİ YRP’DE MİLLİ GÖRÜŞ’Ü TEMSİL EDEMEZ!

FATİH ERBAKAN 31 MART İÇİN UYARDI!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP, HDP ve İyi Parti ile ittifaka giren Saadet Partisi'ni eleştirdi.

Erbakan, "Bu partiye verilecek oylar asla Milli Görüş’e verilmiş oylar olmayacaktır" ifadeleriyle partilileri uyardı.

AK Parti'nin son 17 yılda hizmetlerinin önemli olduğunu vurgulayan Fatih Erbakan, şu ifadelere yer verdi:

"Parti olarak ilk günden itibaren ifade ettiğimiz gerçeklerin başında mevcut iktidarın çok sayıda faydalı hizmetlerinin de bulunduğu gerçeğidir. Ülkemizde son 17 yıldır iktidarda bulunan irade; inanç özgürlüğünün sağlanması alanında önemli adımlar atmıştır. İmam Hatip Liseleri’nin, Kuran Kursları’nın açılması, başörtüsü zulmünün ortadan kaldırılması ve milletin inancıyla kavgalı devlet yapısından milletin inancıyla barışık bir devlet yapısına geçilmesi gibi çok önemli hizmetler yapılmıştır.

Bütün bunlar; 1000 senedir İslam’ın bayraktarlığını yapmış milletimizi ve bizleri elbette ki memnun etmiş adımlardır, önemli hizmetlerdir. Devlet kademelerinde, bürokraside bu ülkenin dindar ve inançlı evlatlarının görev almaları, yıllardır süregelen askeri vesayetin kaldırılması da son derece olumlu gelişmeler olmuştur"

“SAADET PARTİSİ MİLLİ GÖRÜŞ'Ü TEMSİL ETMİYOR”

Saadet Partisi'nin Milli Görüş çizgisini istismar ettiğini vurgulayan Fatih Erbakan şu ifadelere yer verdi:

"Bu parti ile ilgili bir diğer önemli husus da; parti yönetiminin birçok seçim bölgesinde ‘gizli’ veya ‘açık’ ittifaklar yaparak, Milli Görüş çizgisine en uzak noktada olan çok sayıda belediye meclis üyesi adayını kendi listesinden aday göstermiş olmasıdır. Bütün bu açık gerçekler dolayısıyla; Milli Görüş beklentisiyle bu partiye verilecek oylar asla Milli Görüş’e verilmiş oylar olmayacaktır. Kısaca ifade etmek gerekirse; bu malum partinin yönetimini elinde bulunduran kadronun yaptığı Erbakan Hocamız’ı ve Milli Görüş’ü temsil etmek değil, “Milli Görüş ve Erbakan Hocamız’ı siyasete alet etmektir"

*****

SP GİBİ YRP’DE MİLLİ GÖRÜŞ’Ü TEMSİL EDEMEZ!

Evet; yukarıdaki ifadeler kelimesi kelimesine YRP Genel Başkanı F. Erbakan’a ait.

“Fatih Erbakan, SP'ne verilecek oylar Milli Görüş'e gitmez” diyerek parti tabanına “ehven-i şer” diyerek AKP'ye oy vermeye çağırdı!

Ehven-i şer diyerek adres gösterilen AKP'ye oy verecek YRP'lilere sormak lazım... Hani El-Aziz AKP'liydi! Bu ne şimdi? Ya siz?

Erbakan ve Milli Görüş'ün projelerini gerçekleştirdiği için AKP'ye sahip çıktığımızdan dolayı YRP'liler El-Aziz'e AKP'li diyerek saldırdılar!

Ancak Allah, Azizun Zuntikamdır!

El-Aziz'e AKP'li diyen YRP'liler, Fatih Erbakan tarafından ehveni şer ilan edilen AKP'ye oy verecek!

Fatih Erbakan, SP yönetimi Milli Görüş'ü temsil edemez demiş! Doğru ama eksik söylemiş! Çünkü kaçkın YRP'de Milli Görüş'ü temsil edemez!

El-Aziz'e AKP'li diye saldırmakta bir beis görmeyen YRP'liler; Fatih Erbakan'ın 31 Mart'ta AKP'ye oy verin çağrısını iştahla paylaşıyorlar!

Ey YRP'liler...Hani bu AKP ve Erdoğan, İsrail/Batı işbirlikçisiydi! Fatih Erbakan ne diyor böyle? Siz ne diyorsunuz öyle?

Ey YRP'liler... Sizin ahlaktan, izandan, faziletten zerre nasibiniz varsa şöyle samimi bir pişmanlıkla El-Aziz'den özür dileyin!

Ey YRP'liler... El-aziz, Milli Görüş'e paralel icraatları için Erdoğan'ı desteklediğinde gösterdiğiniz tepkiyi F. Erbakan'a da...

"YRP'nin kuruluşunda Erdoğan'in da ifadesi var" duyumu, Fatih Erbakan'in yaptığı açıklama ile gerçeğe büründü sanki! Öyle değil mi?

El-Aziz'e yönelik, "AKP'den ne kadar kazanıyorsunuz?" iftirası atan Salako YRP'liler...Fatih Erbakan sizi neye ve kaça sattı?

Mesud AKGÜL

SİYASET ŞUURSUZLUĞU KALDIRMAZ / FATİH ERBAKAN’DAN LİDER OLMAZ! TIKLAYIN

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8044973/fatih-erbakan-31-mart-kararini-acikladi-sp-gibi-yrpde-milli-gorusu-temsil-edemez