Milli Görüşçüler ihanet kongresine sessiz kalmamalı...

Vahit Şekercioğlu
Vahit Şekercioğlu

Saadet Partisi yarın 7. Olağan Kongresini yapacak.

Kongrede İngiliz Temel’in tek aday olması herkes için farklı anlam içeriyor.

Önce bir defa İngiliz Temel’in yeniden aday gösterilmesi Aksaçlı İhanet Şebekesi için tam bir çaresizlik. Oğuzhan Asiltürk kendi çömezi Mete Gündoğan’ı genel başkanlığa getirme çabası herkesin malumu.

Şevket Kazan kendi çömezi Numan Kurtuluş’un genel başkan olmasında baskın çıkınca Mete Gündoğan’ın genel başkanlığı bir süre rafa kaldırılsa da sürekli hazır tutuldu.

Mete Gündoğan’ın bu kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Çünkü başta Milli Gazete olmak üzere İsrailci medya bunun alt yapısını hazırlamaya başlamıştı.

El-Aziz Gazetesi’nin Mete Gündoğan projesi ile ilgili yayınları ve sosyal medyadaki paylaşımları Aksaçlıları ürkütmüş olacak ki Mete Gündoğan bu kongrede de aday olmayı göze alamadı.

Neticede El-Aziz’in yayınları nedeniyle Mete Gündoğan projesini uygulamaya koyamayan şebeke kılıç artığına dönen İngiliz Temel’i bir kez daha ileri sürmek zorunda kaldı.

Çaresizlik bu olsa gerek.

El-Azizciler olarak bize gelince…

Hain aksaçlıların karşısına Milli Görüşçü bir adayın çıkmaması elbette bizler için bir kahır ve üzüntü kaynağı. Ancak aksaçlıların yeni bir isim yerine kılıç artığına dönen İngiliz Temel’i yeniden önümüze atması işimizi biraz daha kolaylaştırdı.

Yaptığımız yayınlarla zaten grogi durumundaki İngiliz Temel’i devirmek için bir fiske yeter.

Gelelim tabana…

İngiliz Temel’in yeniden aday yapılması aksaçlılar için bir çaresizlik olduğu kadar taban için de çürümüşlüğün göstergesidir.

Erbakan ve Milli Görüş’e pervasız ihanetine Milli Görüşçüler’in sessiz kalması İngiliz Temel’in yeniden aday olma cesaretini göstermesine neden olmuştur.

Züccaciye dükkânına giren fil gibi Milli Görüş’ün bütün değerlerini darmadağın eden İngiliz Temel’in yeniden tek aday olarak kongreye gitmesi Milli Görüşçüler’e günah olarak yeter!

Yediği bütün herzelere rağmen İngiliz Temel’i aday yapan aksaçlı şebekenin tabana reva gördüğü şey şu: Yeseniz de yemeseniz de bu!

Burada önemli olan Milli Görüş tabanı kendisine reva görülen bu garabet karşısında şerefli bir duruş mu sergileyecek yoksa kabullenip izzetsizliğe mi gömülecek?

Şimdi sesleniyoruz:

EY MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!

Ümmetin malını zimmetine geçirdi diyerek Erbakan’ı hırsızlıkla suçlayan aksaçlıları kongrede yuhalayacak kadar da mı vefanız yok?

EY MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!

Milli Görüş’ün 4 partisini kapatıp liderini 5 kez yasaklayan zihiniyetle ittifak yapan İngiliz Temel’i kongrede yuhalayacak kadar da mı sadakatiniz yok?

EY MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!

İngiliz tipi sekülerizm (dinsizlik) istiyorum diyen İngiliz Temel’i kongrede yuhalayacak kadar da mı İmanınız yok?

EY MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!

Oğlu ve kızı tecavüzcü Ali Kalkancı’nın müridi olan İngiliz Temel’i kongrede yuhalayacak kadar da mı ahlakınız yok?

- El-Aziz Gazetesi, Vahit Şekercioğlu tarafından kaleme alındı
https://el-aziz.com/makale/8041470/vahit-sekercioglu/milli-gorusculer-ihanet-kongresine-sessiz-kalmamali