SP Kabuk Yönetimi düşmanların safında!

Cem Küçük’ün, “12 Mart'ta Erbakan karşıtı Muhsin Batur'u neden Cumhurbaşkanlığı için desteklediniz?” sorusuna İngiliz Temel: “Erbakan O'na İslam'ı anlattı bu sayede Batur ben de sizinleyim dedi.”

Şu ilkel, idiot, arkaik, cahil yaklaşıma bak. Erbakan'ın 50 yıl yanında yer almış İngiliz Temel bile İslam'ı anlamamış iken kısa bir sohbet sonrası Batur nasıl anlamış?

İngiliz Temel sık sık: “İlkeler ve prensipler çerçevesinde AK Parti ile ittifak yapabiliriz.” diyor!

Peki; CHP-İP-HDP ile ittifak yapan SP kabuk yönetimi hangi ilke ve prensipler doğrultusunda bir araya gelmiş anlatsalar da bilsek.

CB Erdoğan ve AK Parti iktidarından küresel güç Siyonizm memnun olsaydı eğer; 15 Temmuz FETÖ-NATO darbesini kim tezgahladı?

Erbakan ve Milli Görüş'ün 40 yıllık ezeli düşmanları iç ve dış Siyonist yapılanma benzer düşmanlığı CB Erdoğan'a da yapıyor. Ama SP kabuk yönetimi düşmanların safında.

CEYHAN MUMCU'NUN İSRAİL'İ HEDEF GÖSTEREN AÇIKLAMASI İSRAİLCİ MEDYA VE AKADEMİYA TARAFINDAN KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!

Uğur Mumcu, hazırlıklarını yaptığı son kitabında MOSSAD-PKK işbirliğine dair oldukça ses getirecek bilgi ve belgeleri açıklayacaktı. Bir MOSSAD operasyonu ile öldürüldü. Gerisi fasa fiso…

Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu: "PKK-MOSSAD bağlantısını ortaya çıkaran ağabeyimi MOSSAD öldürdü."

Ceyhan Mumcu'nun İsrail'i hedef gösteren bu açıklaması İsrailci medya ve akademiya tarafından karanlığa gömüldü.

Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu, "PKK-MOSSAD bağlantısını ortaya çıkaran ağabeyimi MOSSAD öldürdü."

Türkiye'deki İsrail illüzyoncu medya ve akademiyası ise sorumluluğu İran'a yükleyip sokaklarda yürüttükleri Kemalcılar'ı "Kahrolsun şeriat" diye otardı.

Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu'nun yaptığı, "Abim, İsrail-PKK ilişkisini deşifre edecekti. Bu yüzden MOSSAD öldürdü" açıklamasını ihbar kabul edip soruşturma açan bir savcı olmuş mudur?

RUSYA'YI KARIŞTIRAN ÜLKE KİM?

Türkiye'de CB Erdoğan ve AK Parti iktidarına karşı Boğaziçi vandallığı ile yeni bir Gezi isyanı planlayan İsrail, Putin yönetimine karşı da Rusya’da gözaltında bulunan muhalif figür Aleksey Navalni’nin üzerinden operasyon çekiyor.

Ortadoğu'da Türkiye'yi zora sokacak her olayda sorumlu olarak Putin yönetimini hedef gösteren Türkiye'deki İsrail medyası ve akademiyasına bir soru.

Madem Rusya Türkiye karşıtı öyleyse tutuklanan muhalif lider bahanesiyle Rusya'yı karıştıran ülke kim?

Mesud AKGÜL

TIKLA OKU: “SP ve YRP hala etrafa Milli Görüşçülük rolü kesiyorlar!"

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8040807/sp-kabuk-yonetimi-dusmanlarin-safinda