MEHMET SABUNCU/ ‘ELAZIĞ’DA ASFALT YOLU OLMAYAN KÖY BIRAKMAYACAĞIZ’

Elazığ İl Özel İdaresi, Sarıçubuk tesislerinde bulunan ve geçen yıl hizmete başlayan asfalt plentinde günlük Bin tonun üzerindeki üretimle 2018 yılı köy yolları asfaltlama ve bakım programlarına devam ediyor…

“Asfalt yolu olmayan köy bırakmayacağız.”

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu yaptığı açıklamada:

“Temel ilkemiz olan tüm köylerimize ve mezralarımıza daha kaliteli hizmet götürme ve asfalt yolu olmayan köy bırakmama hedefi ile çalışmalarımız devam ediyor. Elazığ’da asfalt yolu olmayan köy bırakmayacağız.” dedi.

Elazığ İl Özel İdaresi, Sarıçubuk tesislerinde bulunan ve geçen yıl hizmete başlayan asfalt plentinde günlük Bin tonun üzerindeki üretimle 2018 yılı köy yolları asfaltlama ve bakım programlarına devam ediyor.

İl Özel İdaresinin asfalt şantiyesi 2017 yılı içerisinde yenilenerek mevcut kapasite yaklaşık dört katına çıkarılmıştı. Saatte 4 kamyon, günlük 32 kamyon roadmix üretimi kapasitesine ulaşan asfalt plenti, üretim kapasitesi ile İl Özel İdaresinin 2018 yılında yapmayı planladığı asfaltlama ve bakım onarım programına önemli katkı sağladı.

“Ekiplerimizin roadmix ihtiyaçları beklenmeden karşılanmaktadır”

Tesisin durumu ve çalışmaları hakkında bir değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu:

“Kurumumuza ait Sarıçubuk Tesislerinde yer alan yeni asfalt plentimiz 2017 yılı yatırımları kapsamında yenilenmiş ve günlük kapasitesi dört katına çıkarılmıştı. 2018 yılı yatırım programımızda yer alan işlerimiz havaların da uygun olması nedeniyle tüm hızıyla devam etmektedir. Tesisimizde günlük üretimimiz ve depolamamız düzenli yapılarak ekiplerimizin roadmix ihtiyaçları beklenmeden karşılanmaktadır.

Doğalgaz ile çalışan ve son teknoloji kullanılarak üretim gerçekleştirilen tesisimizde hem yüksek kapasiteli üretim hem de ihtiyacımızı karşılayacak düzeyde malzeme üretilmektedir. Temel ilkemiz olan tüm köylerimize ve mezralarımıza daha kaliteli hizmet götürme ve asfalt yolu olmayan köy bırakmama hedefi ile çalışmalarımız devam ediyor. Elazığ’da asfalt yolu olmayan köy bırakmayacağız.” Şeklinde konuştu.

M.T

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8039841/mehmet-sabuncu-elazigda-asfalt-yolu-olmayan-koy-birakmayacagiz