ÜMİT TÜTÜNCİ VE KENAN ŞAHİN’E AF YOK!

ÜMİT TÜTÜNCİ VE KENAN ŞAHİN’E AF YOK!

Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan iki futbolcuya yeni teknik direktör Bayram Bektaş tarafından veto geldi…

Takım içinde huzur ve düzenini bozarak gruplaşmalara yol açtıkları için

Yönetim’in aldığı kararla süresiz kadrodışı bırakılan Ümit Tütünci ve Kenan Şahin’in böylece Elazığspor’a dönme ümitleri de sona erdi.

Elazığspor’dan ayrılan Ogün Temizkanoğ’nun koruyup kolladığı iki futbolcu hakkında yeni teknik direktör Bayram Bektaş’ın nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyordu.

Takım içinde çıkardıkları huzurluğun yanısıra sezon başından bu yana bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen takım kaptanı Ümit Tütünci ile müzmin sakat Kenan Şahin'in devre arasında takımdan gönderilmesi bekleniyor.

ALTYAPIDAN 2 TAKVİYE!

İki futbolcunun kadrodışı bırakılması ile Elazığspor’da yaşanan kadro sıkıntısı altyapıdan 2 takviye ile giderilmeye çalışılıyor.

Yönetim transfer için devre arasını beklerken, genç oyuncular Yunus GÜL ile Muhammed AKYILDIZ A takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

U21 Ligi’nin 3. Haftasında oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sona eren Ümraniyespor maçının ardından çıkan olaylardan dolayı her iki futbolcu çeşitli cezalar almış ve uzun süre formalarına hasret kalmışlardı.

Yunus GÜL:

1995 Elazığ doğumlu olan genç futbolcu, Elazığspor’da başladığı profesyonellik kariyerini, yine memleketinde sürdürüyor. Bu sezon Elazığspor U21 takımında 4 maça çıkan Yunus, genç kategoride kaptanlık pazı bandını takıyor.

Muhammed AKYILDIZ:

1995 Elazığ doğumlu olan Muhammed, Elazığspor’da profesyonelliğe yükseldikten sonra geçtiğimiz sezonu Spor Toto 3. Lig ekipleri Dersimspor ile Kırıkhanspor’da kiralık olarak geçirdi. Bu sezon 1 maçta görev yapan genç oyuncu, U21 liginde oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sona eren Ümraniyespor maçında sonradan oyuna dahil oldu.

- El-Aziz Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8030532/umit-tutunci-ve-kenan-sahine-af-yok