Lokantacılar Odası’ndan üyeleri adına önemli protokol

Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası ilimizde faaliyet gösteren bir ilaçlama ve dezenfekte firmasıyla indirim protokolü imzaladı. İndirim protokolü Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı Sahibi Mehmet Alpan tarafından imzalandı.

Protokol sonrası açıklamalarda bulunan Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan, sektörlerinde ilaçlama ve dezenfektenin önemine dikkat çekerek protokol ile odaya kayıtlı esnafların hizmetlerden %20 indirim ile faydalanacağını ifade etti.

Başkan Tarhan; “Pandemi döneminde sektörümüzde ilaçlama ve dezenfektenin önemi arttı bizlerde esnaflarımızın kaliteli ve daha uygun hizmet almaları için Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı ile indirim protokolü imzaladık. Uzun yıllardır sektörlerinde önemli çalışmalara imza atan Mehmet Alpan beyefendi ve ekibi bundan sonra esnaflarımıza daha kaliteli ve uygun hizmet verecekler. Protokolün iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Esnaflarımıza yaptığı indirim dolayısıyla Mehmet Alpan’a teşekkür ediyorum. İndirimden odamızın tüm esnafları bir yıl faydalanabilecek” dedi.

“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Firma sahibi Mehmet Alpan ise yaptığı değerlendirmede “Bugün firmamız ve Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası arasında protokol imzaladık. Biz firma olarak uzun yıllardır bölgemize hizmet veriyoruz. Pandemi sürecinde esnaflarımıza destek olmak için firma olarak çalışmalarımızda indirim uyguladık. Bizleri ağırlayan Başkanımız Zülfü Tarhan’a teşekkür ediyorum. Yapılan protokol iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8030247/lokantacilar-odasindan-uyeleri-adina-onemli-protokol