ELAZIĞSPOR ESKİ BAŞKANI SELÇUK ÖZTÜRK BAŞKANLIĞA ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI!

Elazığspor eski başkanı Selçuk Öztürk yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olacağını açıkladı…

Kanal 23'te yayınlanan Telefinal Programı’na konuk olan Öztürk, Elazığspor'da yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Daha önce adaylığı düşünmediğini deklare eden Selçuk Öztürk, başkanlığa talip olduğunu açıklarken, yönetim kurulunun da hazır olduğunu belirtti.

Program sunucusu Ceyhun Gül'ün Elazısğpor kulüp başkanlığına aday olacak mısınız sorusunu cevaplandıran Selçuk Öztürk:

"Başkan adayı olmayı düşünmüyordum. Ama bu akşam itibariyle Elazığspor başkanlığına aday olmaya karar verdim. Transfer engeleni açmak için çok çaba harcadık. Bu satten sonra da takımı bırakmayacağız. Bu iş sadece gönül işidir" dedi.

Öztürk; “Ailem ve arkadaşlarımla kritik yaptım ve bugün akşam itibariyle kararımı verdim, Başkanlığa adayım, yönetimim de hazır. Bunu da buradan ilk kez açıklıyorum. Yani baktık ki bu süreç çok uzayacak, takım Pazar günü maça çıkacak, yani takımın başını boş bırakmak falan filan, bu kadar emek vermişiz. Yani şu ana kadar başardığımız işin %50’si. Yani bu süreç uzadıkça, bir başkan belirsizliği devam ettikçe o takım sıkıntı yaşar.

Artık zamanla yarışıyoruz, e çocuklar da hep tanıdığımız bildiğimiz çocuklar, hepsi gözümüzün içine bakıyor, ne oluyor ne olmuyor diye. E bugün de takımın ağabeyleriyle görüştüm, bir fikir alışverişi yaptık, dediğim gibi ailem ve arkadaşlarımızla da görüşerek başkan adayı olmaya karar verdim” dedi.

Adaylığı konusunda ilimiz Milletvekilleri’nin de desteğini aldığını ifade eden Selçuk Cengiz Öztürk:

“Sayın Metin Bulut Vekilim ile görüştüm, süreci hızlandırmamız gerektiğini anlattık, Sayın Bulut’u da çok yordular, üzdüler, biz o sayfaları gelince kapatacağız. Kendisi de bana bizim olduğumuz her zaman destek vereceğini söyledi. İşte yine Sayın Vekilimiz Tolga Ağar Bey ile görüştüm, kendisi Perşembe günü Elazığ’a gelecek ve bir araya geleceğiz. Bana bu işi düşünüp düşünmediğimizi sordu anlattık kendisine de. E Sayın Mehmet ağar Bakanımız bizim babamız, biz onun kölesiyiz. O da bizi evladı gibi yeğeni gibi sever.

Sermin hanım benim sınıf arkadaşım, değerli bir vekilimiz. E Zülfü Bey bizim abimiz, yıllardır beraberiz. Yani Milletvekillerimiz bize gerekli desteği verirler. Bu işi bildiğimize inanıyoruz, bu işi de sonuna kadar ben ve yönetimimin götüreceğine inanıyorum. Ben açık konuşuyorum kimse için girmiyorum ben taraftarlar için giriyorum bu işe” şeklinde konuştu.

Bu arada; Selçuk Öztürk’ün bir dizi ziyaret için Elazığ’a geldiği ve Elazığspor Tesisleri’ne giderek takımın antrenmanını izlediği öğrenildi.

Engel kalktı, adaylar çoğalıyor!

Transferin son gününde transfer engelini kaldırarak 22 takviye birden yapan Birevim Elazığspor’da gözler yapılacak Olağanüstü Genel Kurula çevrildi.

38 dosyadan oluşan engelin aşılmasının ardından başkan adayları yönetim oluşturma çalışmalarına hız verirken, Hacı Murat Yümlü ve Selçuk Öztürk isimleri gündemde.

Yapılan girişimlerle Birevim firması ile isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlayan Bordo-Beyazlı Kulüp için önemli bir kaynak oluşturulurken, taraftar mazisi temiz ve sağlam bir yönetim oluşmasını bekliyor.

BAŞKANLIK KOLTUĞU İÇİN HEVESLENENLERE ETSO’DAN MESAJ TIKLAYIN

- El-Aziz Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8030152/elazigspor-eski-baskani-selcuk-ozturk-baskanliga-aday-olacagini-acikladi