Selanik Dönmesi Kemalcılar ile Cübbeli İmam Hatip düşmanlığında aynı amaca hizmet ediyor!

Cübbeli Ahmet, İmam Hatip düşmanlığında ısrarcı. "Yavrularımızın imanının tehlikeye düştüğünü görmek bizi bî-karâr etmektedir." ifadeleri ile saldırmayı sürdürüyor. Oysa tüm toplumun imanını tehlikeye atan Tağut'i inkârcı putperest Kemalist rejim ile Müslümanları uyumlu hale getiren Bel'am din adamları, tarikat ve cemaatlerdir!

İslâm'da imanın ilk şartı Tağut'u inkardır. Tağut'un tam karşılığı Kemalizm'dir. Kemalist statüko ile anlaşmalı, uyumlu, barışık Cübbeli Ahmet gibi tarikat ve cemaat liderleri toplumun hakiki iman ile tanışmasına büyük engeldir. Cübbeli'nin, "iman" üzerinden İmam Hatiplere saldırması yavuz hırsızlıktır.

Selanik Dönmesi Kemalcılar, İmam Hatip okullarına, "Radikal dindar bir nesil yetiştiriyor" diye saldırırken; Cübbeli Ahmet ise, "Gençlerimizin imanını tehlikeye atıyor" diye düşmanlık ediyor. Hangisi doğru? Aslında iki taraf da aynı amaca hizmet ediyor. Çünkü tek değirmen taşı öğütmez!

Aziz Sancar heykel açılışına değil, TEKNOFEST'e katıldı!

Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar, aşı karşıtlarına tepki gösterip, "Aşı karşıtı olmak mantık dışı bir tutum" dedi. Aziz Sancar, sen ne anlarsın bu işlerden! Bilimden, aşı falan... Fatih Erbakan ve Abdurrahman Dilipak varken, Aziz Sancar kim?

Müslümanları tahkir, tazyif ve ilkel göstermek için, "100 bin diyanet personeli bir Aziz Sancar etmez” diyen Sabatayist Dönme Kemalcılar naber; Aziz Sancar heykel açılışına değil, TEKNOFEST'e katıldı.

Ülkeyi TEKNOFEST'i düzenleyen Müslümanlar mı; BİRAFEST'i organize eden Kemalcılar mı, yoksa KEÇİFEST'i gerçekleştiren Komünistler mi yönetecek?

*****

İngiltere'de marketlerin rafları bomboş. Gıda kıtlığı var. Yine İngiltere'de istasyonlarda benzin bulunamıyor. 2021'in İngiltere'sinde benzin karneyle satılmaya başlandı. Dünyanın gıpta ve hayranlıkla izlediği Türkiye'nin muhteşem yönetildiği gerçeğini manipülasyon ve algı operasyonları ile örten Selanikli Dönmeleri yeni bir mübadele yasası ile İngiltere'ye göndermeli.

*****

İtalyan Analist Daniele Santoro, "Türkiye Ege ve Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan'ı gerçekleştirirse tam bir süper güç olur" dedi. CHP'li Ünal Çeviköz gibi içimizdeki İtalyanlar, dışımızdakilerden çok daha tehlikeli…

*****

Mustafi Amiral Cihat Yaycı, PKK ve türevi PYD/YPG'yi kuran, besleyip büyüten, istihbarat, eğitim, lojistik her türlü desteği veren İsrail ile Türkiye'nin normalleşmesini savunan bir İsrail muhibbi.

*****

Radikal Kemalcı Sabetayist Sözcü yazarı dürüstlük timsali, namus edebiyatı filmi baş rol oyuncusu Uğur Dündar, uluslararası bir yardım kuruluşu başkanı firari Sedat Peker için, "Halk, onu bir suç örgütü lideri olarak değil, temiz toplum savaşçısı olarak görüyor" diyerek güzellemeler dizdi!

*****

Eşine şiddet uygulayan Fox sunucusu İsmail Küçükkaya'nın iş yerindeki stajyer bir kıza tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Kadın hakları diye diye kadınları cinsel obje, reklam sektörünün metası, porno endüstrisinin hammaddesi haline getiren laik/Kemalcı kesimde kadına şiddet ve cinsel taciz milli spor!

Mesud AKGÜL

TIKLA OKU: “TEKNOFEST'e katılmayan ve ilgi duymayan CHP, İP, HDP, SP ve YRP milli ve yerli olamaz!"

(Mesud Akgül'ün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan alınmıştır.)

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8029922/selanik-donmesi-kemalcilar-ile-cubbeli-imam-hatip-dusmanliginda-ayni-amaca-hizmet-ediyor