ELAZIĞSPOR FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPILACAK

Elazığspor altyapısında değerlendirilmek üzere Coca Cola Bölgesel Gelişim Ligi kapsamında genç futbolcu seçimleri yapılacak...

Konu ile ilgili Elazığspor'dan şu duyuru yapıldı:

2015-2016 futbol sezonunda Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Coca Cola Bölgesel Gelişim Ligi'ne katılması zorunluluk haline getirilmiştir.

Kulübümüz, Coca Cola Bölgesel Gelişim Ligi'ne katılacağından dolayı, 5-6 Eylül tarihlerinde 1999, 2000, 2001, 2002 ve 2003 doğumlu lisanslı ve lisanssız sporcuların katılacağı futbolcu seçmeleri gerçekleştirilecektir.

Seçmelere katılacak olan sporcular, 5-6 Eylül tarihlerinde saat 09:00’da Elazığ Öğretmenevi önünden servis otobüsüyle alınıp, TEDAŞ sentetik sahasında Kulübümüz antrenörleri nezaretinde seçmelere tabi tutulacaklardır. Seçmelere katılacak olan sporcuların kendi malzemeleriyle gelmeleri gerekmektedir.

Altyapı Koordinatörümüz İlhan Aydın'ın konuyla ilgili açıklamaları:

"Bilindiği üzere, bu sezon PTT 1. Lig kulüplerinin de Coca Cola Bölgesel Gelişim Liglerine katılması zorunlu hale getirilmiştir. Bu kapsamda Elazığspor Kulübü olarak bünyemize yeni yetenekler kazandırmak amacıyla futbolcu seçmesi gerçekleştireceğiz. Elazığspor’da oynamak isteyen tüm gençlere kapımız açık.

Seçmelerde yetenekleriyle ön plana çıkan sporcuları bünyemize katarak, Elazığspor’un geleceğini sağlama almak istiyoruz."

- El-Aziz Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8029672/elazigspor-futbolcu-secmeleri-yapilacak