Nedir bu Sabetayist Dönmeler’in Milli Görüş Derin Devleti’nden çektiği!

CB Erdoğan'ın Rusya'dan 2’nci S-400 Hava Savunma Sistemi alacağız demesine karşı ABD'den yaptırım tehditleri geliyor. 1’inci Parti S-400'ler alındığında da benzer tehditler yaptınız da ne oldu abidik gubidik takımı!

Küresel Siyonist sermaye medyası ve akademiyası bugün Soçi'de yapılacak Erdoğan-Putin zirvesini dehşet bir endişe ve çaresizlik içinde izliyor. Neden? Çünkü İsrail'in güvenliği Suriye'den başlıyor. Erdoğan-Putin zirvesinden sonra Suriye ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

Sabatayist Dönme Kemalcı medya akademiyanın perişan haline bakın... Türkiye, Rusya'dan S-400 alamaz; aldı. ABD bu satışı iptal ettirecek; ettiremedi. S-400'ler depolarda çürüyecek; depolar boş. S-400'ler aktif hale getirilmez; getirildi. Bunlar yetmezmiş gibi bir de 2’nci Parti S-400'ler hazırlanıyor. Nedir bu Sabetayist Dönmelerin Milli Görüş Derin Devleti’nden çektiği!

CB Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden görüşmezse, Sabetayist Dönme Kemalcı medya ve akademiya başlıyor bağırmaya: "Biden, Erdoğan ile görüşmedi. Bu büyük bir krizin habercisi. Türkiye dünyada yalnız kaldı!" CB Erdoğan ile Joe Biden görüşmesi olduğuna aynı fondaş medya ve akademiya bu sefer şu türküyü çalıyor: "Hani, ABD'ye esip gürlüyordunuz. Ne oldu?"

Güçlü ve dominant olan tehdit etmez, ne yapacaksa yapar! Emperyal Siyonist Haçlı Batı 20 yıldır Türkiye'yi tehdit ediyor. Neden? Çünkü gücü yetmiyor. Güçsüzlüğünü, çaresizliğini örtmek için de habire tehditler savuruyor.

ABD'de iki derin devletin güç kavgası var. Bill Clinton döneminde derinlerdeydi. Bush döneminde yüzeye, Obama döneminde zahire, Trump döneminde de ayyuka çıkan bu iki küresel gücün kavgası Biden döneminde silahların ateşlendiği cephe savaşına dönüştü. Bu yüzden Afganistan ile ilgili Pentagon, Beyaz Saray'ı yalanlıyor.

ABD kendi içinde iki derin devlete bölündü. Birincisi müesses Siyonist düzen. İkincisi de, "ABD'nin imkanları ABD halkının menfaatleri için kullanılsın, İsrail için değil" diyen Beyaz Hristiyanlar diye de tanımlanan (WASP) ulusalcılar. Türkiye ile ulusalcı güçler, yerleşik Siyonist sisteme karşı birlikte hareket ediyorlar.

Türkiye'nin Milli Görüş Derin Devleti tarafından yönetildiğini anlamayanlar hiç bir şeyden anlamazlar!

CB Erdoğan ve iktidarın; Suriye'de, Irak'ta, Afganistan'da, Dağlık Karabağ'da, Doğu Akdeniz'de, Katar'da, Venezuela'da, Somali'de, Libya'da, Sudan'da emperyal Siyonist Haçlı Batı'ya karşı Erbakan ve Milli Görüş'ün şiarı şahsiyetli dış politika uygulamalarına destek olmayan SP ile YRP'den Milli değil, Zilli Görüş olur.

Sosyal medya mecralarında bazı tipler türedi. Erbakan: “Siyonizm öyle bir ustadır ki, kim ben mi, hiç Siyonizm’e hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek işbirlikçilere askeri tâlim yaptırır. ‘Hizmet’ etmiyorum zannedersin, halbuki ‘hizmet’ edenlerin içindesin, haberin yok!.. Siyonizm seni kullanıyor!.." Peki, kimdir bu tipler? Yaşanılan tüm hadiseleri Siyonizm'in dünya hedefine doğru atılmış birer adım olduğunu düşünüp yayanlar!

"28 Şubat 1000 yıl sürecek diyerek" yönetmenliğini Dünya Siyonizm'inin yaptığı, senaryosunu İsrail'in yazdığı, figüranlığını da Sabetayist Dönmelerin oynadığı 28 Şubat darbesinin bıçkın generallerin tüm rütbelerinin sökülmesi ve hapisten çıkarılmak için Adli Tıp'tan medet umar hale düşülmesinden bile Türkiye'nin Milli Görüş Derin Devleti tarafından yönetildiğini anlamayanlar hiç bir şeyden anlamazlar.

*****

İsrail yandaşı medyanın amiral gemisi Sabah yazarı Mehmet Barlas, dünkü köşesinde dindaşları Sabetayist Dönmelere seslenerek, "Menderes ve Özal'ı yedik. Ama aynı şeyi Erdoğan'a yapamıyoruz. Çünkü Türkiye eski Türkiye, dünya eski dünya değil. Böyle devam edersek her şeyimizi kaybedeceğiz" subliminal mesajını iletti.

Radikal Kemalcı Sözcü'nün Sabatayist yazarı Yılmaz Özdil, "Öyle bir adayım var ki, seçimleri süpürür" derken; bir başka Selanik Dönmesi Meral Akşener, "Kazanabileceğimiz bir ismi aday gösterelim" diyor. Ancak her ikisi de tarif ettikleri aday profilinin kim olduğunu söylemiyor? Neden? Çünkü gerçekte böyle biri yok. Ne yapıyorlar peki? Kemalcıları kekliyorlar!

Sabetayist Dönme ve kaçak villa yapımı uzmanı, Kemalcıları kekleyip zengin olma profesörü Yılmaz Yözdil, "Bakkal kasasına oturtulmayacak isimleri devletin en tepesine oturtuyorlar" diyerek iktidara saldırdı. Denilmek istenen ne? Türkiye'de Müslümanlar yalnızca bakkal kasiyerliği yapmalı. Bunun dışında devletin tüm makamlarına Selanik göçmeni Sabatayist Dönme Kemalcilar oturmalı!

*****

Parlamenter Sistem ile yönetilen tüm ülkelerde yıllardır aşılamayan bir yönetim kaosu var. İsrail, Hollanda, Belçika, Almanya, İtalya, İspanya, Yunanistan, Avusturya...Ya hükümet kurulamıyor ya da sürekli seçim kararı çıkıyor. Oysa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Türkiye için böyle bir sorun yok. Zaten bu yüzden Selanikli Sabetayist Dönme Kemalcılar ısrarla Parlamenter Sistemi istiyor/savunuyor!

*****

Hatırlıyor musunuz? Selanik Dönmesi Sabatayist medya ve akademiya günlerce, "MB'ndaki 128 milyar $ nerede? Kasa boş" diye iktidara algı operasyonu çekmişti. Sonuç ne peki? MB başkanı döviz rezervinin 120 milyar $ olduğunu ve önümüzdeki yıl 50 milyar $ geleceğini açıkladı.

*****

Hayrettin Karaman gibi, "Allah'ın indirdiği kitabın bir bölümünü gizleyenler ve onu az bir şey karşılığında satanlar yok mu...” (Bakara 174-175) ayetine muhatap Bel'amların İslam'a ve Müslümanlara yaptığı tahribat/yıkım, şeytan ve avanesinden daha az değildir.

*****

İstanbul Filarmoni Derneği... Laik mi? Evet. Atatürkçü mü? Evet. Çağdaş mı? Evet. Modern mi? Evet. Uygar mı? Evet. Batıcı mı? Evet. Eğitimli mi? Evet. Peki, ne ile gündemde? Cinsel taciz ve tecavüz. Kemalistler nerede? Kovuklarına çekilmişler!

Mesud AKGÜL

TIKLA OKU: “Cübbeli Ahmet, parlamenter sisteme geri dönüşü isteyerek kime hizmet ediyor?"

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8025698/nedir-bu-sabetayist-donmelerin-milli-gorus-derin-devletinden-cektigi