STOPER SEZGİN COŞKUN SALI GÜNÜ ELAZIĞ’A GELİYOR-ELAZIĞSPOR KUPA'YA 3. TURDAN KATILACAK STOPER SEZGİN COŞKUN RESMEN ELAZIĞSPOR’DA - TIKLAYIN

STOPER SEZGİN COŞKUN SALI GÜNÜ ELAZIĞ’A GELİYOR

Forvet transferine dün Ahmet Aras’ı kadrosuna katarak noktayı koyan Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi stoper için de adım attı…

Prensip anlaşmasına varılan tecrübeli savunma oyuncusu Sezgin Coşkun Salı günü Elazığ’a gelip resmi sözleşmeye imza atacak.

Son olarak Sakaryaspor forması giyen Sezgin Coşkun ile her konuda anlaşıldığı öğrenilirken, kulübüyle bonservis sorununu hallettiği ve transferin sadece imzaya kaldığı bildirildi.

Uzun yıllar Eskişehirspor forması giyen ve takımın değişmez isimlerinden olan, son olarak ise bu sezon başında Sakaryaspor ile protokol yaptı.

Şu ana kadar dış transferde 11 ismi kadrosuna katan Elazığspor’un Sezgin Coşkun ile transfere son noktayı koyması bekleniyor.

Bu arada 1. Transfer ve tescil dönemi ise 8 Eylül Cuma günü sona erecek.

Sezgin Coşkun:

23 Ağustos 1984 (33) Ardahan doğumlu Sezgin Coşkun profesyonel futbolculuk kariyerine 2002 yılında Çorluspor’da başladı.

Coşkun daha sonra sırasıyla Çerkezköy, Eyüpspor, Gaziantep BB, Eskişehirspor, Ankaragücü formlarını giyerken, son olarak bu sezon başında Sakaryaspor’a transfer oldu.

2010-2016 yılları arasında Eskişehirspor forması ile 164 Süper Lig maçına çıkan Çoşkun kariyeri boyunca toplam 10 gole imza attı.

ELAZIĞSPOR KUPAYA 3.TUR’DAN DAHİL OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Tur heyecanı Salı ve Çarşamba günü oynanan sona erdi. Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor, bu yıl kupaya 3. Tur’dan itibaren dâhil olacak...

Elaziz Belediyespor’un Diyarbekirspor’a 5-2 mağlup olarak veda ettiği Ziraat Türkiye Kupası’na, geçtiğimiz sezon Gruplara kalma başarısı gösteren Elazığspor bu sezon 3. Turdan itibaren katılacak.

Değişen statüyle, bu yıl kupa mücadeleleri grup yerine eleme usulüne göre oynanacak.

3. Tur’da, 2.Eleme turu müsabakaları sonunda tur atlayan 33 takım ile Spor Toto 2. Lig’den 36 takım ve TFF 1. Lig’den 18 takımın katılımı ile toplamda 92 kulüp mücadele edecek ve 46 takım seri başı olacak.

Elazığspor’un da seri başı olarak kura çekimine katılacağı 3.Tur müsabakalarında, tur atlayan 46 takım 4.Tur’a yükselecek. Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur müsabakaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

İlk 4 turun tek maç eleme usulüne göre oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ve sonrasındaki son 16, çeyrek final, yarı final maçları çift maç üzerinden, Final ise tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak.

2017-2018 SEZONU TRANSFER DOSYASI VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN STOPER SEZGİN COŞKUN RESMEN ELAZIĞSPOR’DA - TIKLAYIN

- El-Aziz Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8024311/stoper-sezgin-coskun-sali-gunu-elaziga-geliyor-elazigspor-kupaya-3-turdan-katilacak-stoper-sezgin-coskun-resmen-elazigsporda-tiklayin