ELAZIĞSPOR İÇİN YENİ ARDIM KAMPANYASI!

Tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini geçiren Elazığspor için yeni bir yardım kampanyası başlatıldı…

51 Yıllık tarihinin en karanlık günleri geçiren ve maddi sıkıntılar yüzünden elde kalan futbolcularını da kaybetmek üzere olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da “Uzat Elini; Yaşasın Elazığspor” ismiyle yeni bir yardım kampanyası başlatıldı…

Geçtiğimiz gün 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nce kayyum başkanı olarak atana Doç. Dr. Sebahattin DEVECİOĞLU dün Elazığ Basınının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez’de yapılan toplantıda ekonomik anlamda darboğazda bulunan Elazığspor için kısa vadede yapılacak eylem planı üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan DEVECİOĞLU’nun futbolcularla yaptığı görüşmeler neticesinde kısada olsa bir süre veren futbolcular için acil olarak 2,5-3 Milyon gibi bir maddi kaynağa ihtiyaç duyuluyor. Bu kapsamda toplantıda kısa vadede belirlenen miktar için ilk olarak “Uzat Elini; Yaşasın Elazığspor.” Sloganıyla bir maddi yardım kampanyası kararı alınırken, Başkan Sebahattin DEVECİOĞLU bu konuda her kesimde destek istedi.

Konuya ilişkin olarak Bordo-Beyazlı Kulüp’ten yapılan yapılan açıklamada ise:

“Uzat Elini; Yaşasın Elazığspor. Elazığsporumuz’a bu zor günlerde destek olmak Fedakar ve Cefakar Futbolcuları ile lige devam etmek için “Uzat Elini; Yaşasın Elazığspor” kampanyasına, tüm Elazığ halkını ve Elazığspor severleri maddi ve manevi olarak katkı sağlamaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Elazığ Valiliği-Elazığspor Yardım Hesabı

Ziraat Bankası Merkez Şube

IBAN: TR 30 0001 0001 8647 6553 0050 04

- El-Aziz Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8022942/elazigspor-icin-yeni-ardim-kampanyasi