SOSYAL MEDYADA MÜSLÜMAN'A BİR ŞEY ANLATIYORSUN ANLAMIYOR. YAHUDİ ANLIYOR, SENİ ENGELLİYOR

Erbakan’ın “Ey Müslüman ben sana diyorum anlamıyorsun. Yahudi anlıyor, önlemini alıyor. N'olur; bir defa da Yahudi'den önce sen anla” sözünü hatırlatan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil; “Değişen bir şey yok. Sosyal medyada Müslüman'a bir şey anlatıyorsun anlamıyor. Yahudi anlıyor, seni engelliyor. Facebook beni bir ay yasakladı.” dedi.

Ey Müslüman ben sana diyorum anlamıyorsun. Yahudi anlıyor, önlemini alıyor. N'olur; bir defa da Yahudi'den önce sen anla diyordu Erbakan. Değişen bir şey yok. Sosyal medyada Müslüman'a bir şey anlatıyorsun anlamıyor. Yahudi anlıyor, seni engelliyor. Facebook beni bir ay yasakladı.

Küresel hegemonik güce sahip Yahudi kavram üretiyor ve kural koyuyor. Nefret suçu diye bir kavram üretmiş; Yahudi'nin eleştirilmesine karşı kalkan olarak kullanıyor. Bu kalkan başkasını korumuyor. Böylece Yahudi ne yaparsa yapsın eleştirilemiyor.

***

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un bu akşam iki ilahiyat profesörü konuğu var. Bir süre izledim. Ramazan davulcusu kadar bile İslam'a ait değiller. Tamamen seküler Batı kültürüne ait oryantalist iki insan. Bütün çabaları İslam'ı suret-i haktan gözükerek tahrif etmek.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8020344/sosyal-medyada-muslumana-bir-sey-anlatiyorsun-anlamiyor-yahudi-anliyor-seni-engelliyor