Ünlü oyuncu Serdar Gökhan: Sanat camiası belli bir güruhun elinde...

Ünlü oyuncu Serdar Gökhan, 24TV'de yayınlanan Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına konuk oldu. Altın Koza Film Festivali'ne neden çağırılmadığını anlatan Serdar Gökhan, "Adana Altın Koza festivali olur oralara çağırılmam çünkü belli bir güruh oraları ele geçirmiş. Çağırmazlar beni. Hayır ihtiyacım yok çağırmasınlar. Ben de o güruhun içinde olmak istemiyorum zaten." dedi.

24TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında bu hafta Esra Elönü'nün konuğu ünlü oyuncu Serdar Gökhan oldu.

Duayen aktör, Adana Altın Koza Film Festivali’ne neden çağrılmadığını anlatırken, "onlardan değilseniz sanatçı bile saymıyorlar" anlayışına dikkat çekti.

"ÇAĞIRMAZLAR BENİ"

Bu tür organizasyonların belli bir güruh tarafından ele geçirildiğini belirten ünlü oyuncu şunları söyledi:

"Belli bir güruhun oraları ele geçirdiğine dikkat çeken Serdar Gökhan, "Adana Altın Koza festivali olur oralara çağırılmam çünkü belli bir güruh oraları ele geçirmiş. Çağırmazlar beni. Hayır ihtiyacım yok çağırmasınlar. Ben de o güruhun içinde olmak istemiyorum zaten. Çünkü ben o güruhta olsam muhakkak bir şeyler çıkar ortaya. Başım belaya girer. Çünkü akılalmaz laflar ediyorlar.

En basit bir şey söyleyeceğim: Geçenlerde bu zihniyetin koyularından bir hanımefendi, bir yazar hanımefendi Jean-Paul Belmondo'nun ölümüyle ilgili Fransa Cumhurbaşkanının devlet töreni düzenlemesinden dolayı sanatçı olarak çok güzel bir yazı yazmış. Beğendim, bakın karşı görüşte olmama rağmen çok beğendim. Altına onu onore edici güzel cümleler düştüm. Daha yazım biter bitmez silindi. Ya beni tanıyor musun? Ben de seni tanımıyorum ayrıca ama yazdığın yazının öz fikrine saygı duydum sana bir şeyler yazmak istedim." dedi.

Superhaber

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8018744/unlu-oyuncu-serdar-gokhan-sanat-camiasi-belli-bir-guruhun-elinde