CHP genel merkezi'ndeki büyük Atatürk resmi kaldırılarak yerine Kılıçdaroğlu'nun resmi konuldu. Dersimli Kemalcılar, Selanikli Kemalcılar'dan hesap soruyor

Gazetemiz yazarlarından Mesud Akgül’ün gündeme ilişkin yorumu…

CHP genel merkezinin girişinde karşı duvarda asılı olan büyük Mustafa Kemal portresi kaldırılarak yerine K. Kılıçdaroğlu'nun resmi aşılmış. Bu ülkede Kemalizm'i ancak CHP bitirir.

İsmet İnönü, Atatürk'u ve Kemalizm'i bitirmişti. Tüm ülkeyi ve kamuyu kendi resimleriyle donattı. Paraya kendi resmini bastırdı. Kendi heykellerini yaptırdı. Adnan Menderes ve DP iktidarı, İsmet İnönü'un yıktığı Kemalizm'i yeniden diriltti.

İsmet İnönü'nun yapamadığını Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. CHP genel merkezi'ndeki büyük Atatürk resmi kaldırılarak yerine Kılıçdaroğlu'nun resmi konuldu. Dersimli Kemalcılar, Selanikli Kemalcılar'dan hesap soruyor.

Erbakan: "Sıyonizm, hangi yol ve yöntemlerle Osmanlıyı yıktıysa biz de aynı yol ve yöntemlerle hile rejimi ve köle düzenini yıkacağız!" Siyonizm, Osmanlıyı Osmanlı paşası görünümlü Sabetayist Yahudi İttihatçılara yıktırdı. Milli Görüş derin devleti de Kemalizm'i Kemalist görünümlü Dersimlilere yıktırıyor.

***

Holigan/fanatik dürbünüyle bakarsanız Abdullah Gül'e hain dersiniz

Siyasi gelişmelere hak/hakikat, hidayet/akıl penceresinden değil de holigan/fanatik dürbünüyle bakarsanız Abdullah Gül'e hain dersiniz. Oysa sahnede senaryo gereği rol alan oyuncular, yönetmen ne derse onu yaparlar.

Abdullah Gül de CB Erdoğan gibi Milli Görüş derin devleti ne derse onu yapıyor. Farklı cephelerde olsalar da sonuç değişmez. Abdullah Gül, Cumhur İttifak'ina oy vermeyecek % 50'ye oynuyor. Yani iktidar ve muhalefeti tek merkezden kontrol etme stratejisi.

AK Partili seçmen partili aklıyla düşündüğü için doğal olarak Abdullah Gül'e ağır eleştiriler yöneltiyor. AK Partililer bunu yaparken bile farkında olmadan Milli Görüş derin devletine hizmet ediyorlar. Çünkü AK Parti ne kadar çok A. Gül düşmanlığı yaparsa muhalefet o kadar A. Gül etrafında toplanır. Zaten proje de bu.

Ülkeyi yöneten derin devlet, yalnızca iktidarı değil, muhalefeti de kontörlü altında tutar. Milli Görüş derin devleti Cumhur İttifakı'nı CB Erdoğan ve Bahçeli ile; muhalifeti de Abdullah Gül ve K. Kılıçdaroğlu ile birlikte konsolide ediyor.

***

İngiliz Temel, Karar TV'de CHP lideri Kılıçdaroğlu ve yönetimini öve öve bitirememiş. CB Erdoğan ile görüşen O. Asiltürk'e, Kılıçdaroğlu'na sahip çıkarak operasyon çekiyor İngiliz Temel. Samansever Saadetçilere Millet İttifakı'nı adres gösteriyor.

***

Refah Partisi ve Fazilet Partisi kapatıldığında milli iradeyi, demokrasiyi önemsemeyen Selanikli Sabetayist medya ve akademiya söz konusu HDP olunca demokrasi aşığı oldu.

***

%52 oy almış CB Erdoğan'a, "Boğaziçi'ne rektör atayamazsın" diye isyan eden Selanikli Sabetayist Yahudi oligarşisi; HDP kapatılma davasına karşı, "Oy veren 6 milyon seçmen iradesi ne olacak" demeye başladı!

***

Sosyal medya yasası gereği Türkiye'de temsilcilik açması gereken sosyal medya mecraları önce rest çektiler ama sonra hepsi de Türkiye ne dediyse yaptı. Twitter çok direndi ama bugün o da Türkiye'ye teslim oldu.

***

AB, Türkiye'ye yönelik yeni yaptırım kararları almaktan vazgeçti. Sıyonist Reuters'e göre Joe Biden AB'ye ambargo kararı alma demiş. O demiş bu demiş hikaye. Gerçek, Türkiye'ye güç yetiremiyorlar.

***

Samancı Saadetçiler ile salako-palyaço YRP'lilerin hayran olduğu ateist Nihat Genç

Gayr-ı mümeyyiz Nihat Genç, Sabetayist Yahudi Reşit Galip'in yazdığı içinde şirk, inkar, küfür barındıran metin, " Andımız" ile Allah'ın emri namaz ve dua ibadetini bir tutmuş. Bi-huş Nihat Genç, inkarcı/putperest Kemalizm'i din zannediyor.

Samancı Saadetçiler ile salako-palyaço YRP'lilerin hayran olduğu ateist Nihat Genç, paganist/şirk sözlerin olduğu metin, " Andımız" ile namaz'ı kıyaslamış. Kemalizm'i din edinmiş müsebbeh Nihat Genç.

***

Sözde yandaş medya her fırsatta Rusya'yi düşman gibi algılatmaya devam etse de CB Erdoğan; Joe Biden-Putin söz düellossunda tarafını seçti. "Putin, çok akıllıca, çok şık bir cevap vererek gereğini yaptı!"

***

Mustafa Kemal işportacısı ve Atatürkçü phishingleme uzmanı Sabetayist Yılmaz Yözdil, aşı yaptıran sağlıkçılara yalaka demiş. Söz konusu yalakalıksa Yözdil'in ömrü Kemalizm'e yalakalık yapmakla geçti.

***

Sanatçı müsveddelerinin gündeme gelmek için 2 yolu var

Türkiye'de tuvalet kâğıdı gibi kullanılıp bir kenara atılmış san'atçı müsveddelerinin gündeme gelmek için 2 yolu var.

1- Devlet düşmanlığı yaparak terör örgütleri ile teröristlere ve siyasi uzantısına sahip çıkmak.

2- Mustafa Kemal tüccarlığı yapmak.

***

İngiliz Temel, tam anlamıyla eksiksiz bir 5. Kolcu

İngiliz Temel, tam anlamıyla eksiksiz bir 5. Kolcu. "İktidarın bundan sonraki adımı bankada parası olanların parasının %10'una el koymaktır" diyerek topluma panik ve korku pompalıyor. Bunun adı muhalefet değil; devlete, ülkeye, millete ihanettir.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8017616/chp-genel-merkezindeki-buyuk-ataturk-resmi-kaldirilarak-yerine-kilicdaroglunun-resmi-konuldu-dersimli-kemalcilar-selanikli-kemalcilardan-hesap-soruyor