İdlib'de konvoyumuza saldırı: 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı roketli saldırı sonrası yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edildiğini açıkladı.

Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alındı.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Şehit asker için başsağlığı mesajları

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'de Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit düşen asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"İdlib'de, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin konvoyuna gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütünün kökünü kazıyana kadar kararlı mücadelemiz sürecektir."

"Aziz milletimizin başı sağ olsun"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan asker için başsağlığı diledi.

Oktay, sosyal medya hesabından, "İdlib'de Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin konvoyuna gerçekleştirilen kalleş saldırıda şehit olan kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8014351/idlibde-konvoyumuza-saldiri-1-askerimiz-sehit-oldu