Saadet Partisi Futbol Kulübü Kongresi’nde fanatiklerin oylarıyla İngiliz Temel yeniden başkan seçildi!

Spor Toto BAL Ligi Kulübü Saadet Partisi Genel Kurulu'nda Kulüp başkanlığına İngiliz Temel üye oylarıyla yeniden seçildi!

SP Kulübü’nün 7. Genel Kurulu’nda salonu dolduran aşırı fanatik holiganlar şampiyonluk türküleri söylediler!

Mr. İngiliz Temel, hak ve hakikati batıl ve Tağut'la harmanlayıp, "hepsi bizim" dedi!

Saadet Partisi Futbol Kulübü taraftarları gösterdikleri performansla holiganizm, fanatizm ve militanizm konularında tüm futbol kulüplerine fark attılar!

Saadet Partisi Kongresinde hayaller Erbakan/Milli Görüş! Gerçekler ise CHP'ye payandalık; HDPKK'ya koltuk değneği; İP'e stepne olmak!

"İngiliz tipi sekülerizm (dinsizlik) getireceğim" vaadiyle Saadet Partisi Kulübü başkanlığına İngiliz Teme’inl tekrar seçilmesi ve kongredeki holiganları görünce aklıma İFK hadisesi geldi! (Nur Süresi 11-26. Ayetleri okuyunuz.)

"Mü’minin ferasetinden korkun. Çünkü o iman nuru ile bakar” (Hâdis) “Yani ağzı açıktan, alık ve dangalaktan Mü'min olmaz!” (Erbakan)

Soyadı “Erbakan” olan tek bir ismin bile katılmadığı Saadet Partisi Futbol Kulübü Kongresine fanatikler Erbakan sloganı attılar!

Aldığı başarısız sonuçlar sonrası Amatör Lige düşen Saadet Partisi Futbol Kulübü Kongresinde söylem Milli Görüş. Peki icraat ne? CHP ahırına bağlanış sağmal ineklik... HDPKK'ya yandaşlık…

Karazangoçoğlu'nun Komünist Nazım Hikmet'in şiiri ile açtığı SP Kongresi’nde taklacı İdris Naim Şahin, GİK üyesi seçildi. CHP listesinden meclise kapak atan iki vekil A. Karaduman ile CİA'hangir İslam(sız) ise GİK listesinde yer almadı. Demek ki kulüp yönetimi kendi vekillerini adam yerine koymamış!

Mesud AKGÜL

TIKLA OKU

Bülent Arınç'a Beştepe, AKP Genel Merkezi ve taban niçin suskun?"

- El-Aziz Gazetesi, Milli Görüş bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/8012059/saadet-partisi-futbol-kulubu-kongresinde-fanatiklerin-oylariyla-ingiliz-temel-yeniden-baskan-secildi