GEÇEN SEÇİMDE ADAY OLMUŞ, PARTİSİ KADAR OY ALAMAMIŞTI!

Başlıklar:

***

Bugün mübarek Cuma. Ümmet'in ümidi, Siyonist Haçlı Batı'nın korkulu rüyası küresel güç Yeniden Büyük Türkiye engellenemeyen yükselişini sürdürüyor. ABD, NATO, BM, AB ve son umut takiyeci kesnizani Zümre ahtapotu çaresiz. Erbakan'ın vaadi, Millî Görüş'ün vizyonu Yeni Bir Dünya ve Adil Düzen kurulacak, İkinci Asrısaadet yaşanacak, Allah nurunu tamamlayacaktır.

***

Ne ki, Meral Hanımın ufak bir ayıbı var

Tabansız İyi Parti miting yapamadığı için Meral Akşener meral meral, kapı kapı dolaşıp "kapı siyaseti" (!) yapacakmış. Kaç kapıya ulaşabilir sorusu anlamsız. Zira takiyeci Zümre illüzyoncu medya ve akademiyası döne döne vererek o kapıları çoğaltır. Meral bir mee... dese Zümre borazanları milyon kere meeee.. derler. Ne ki, Meral Hanımın ufak bir ayıbı var. Geçen seçimde aday olmuş, partisi kadar oy alamamıştı!

***

Medya toplumun gözü, kulağı, dili, akademiya ise beyni demektir

Medya toplumun gözü, kulağı, dili, akademiya ise beyni demektir. Takiyeci Zümre'nin kontrolündeki bir medya ve akademiya toplum için büyük bir tehdit, tehlike, dahası beka sorunudur. Buna rağmen Türkiye bütün dünyanın gıpta ettiği kadar başarılı yönetilmektedir. Ancak artık medya ve akademiyanın da fitne fesat üreten, kötülüğü örgütleyen Kesnizani takiyeci Zümre'den kurtarılarak millileştirilmesi Türkiye'nin olmazsa olmazıdır.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Manşet bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/11494132/gecen-secimde-aday-olmus-partisi-kadar-oy-alamamisti