SP ve YRP'nin Erbakan'a ihanet ettiğini bizzat Erbakan açıklıyor!

SP ve YRP son dönemde izlediği politikalarla Türkiye'ye en çok zarar veren iki parti...

Dışarıdan bakıldığında İstanbul Sözleşmesine, LGBT'nin meşrulaştırılmasına karşıymış gibi görünseler de bunları en çok destekleyen, iktidara geldiklerinde sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyup LGBT'ye yasal güvence sağlayacaklarını söyleyen CHP ve İP'yi destekliyorlar.

SP açık açık CHP ile ittifak yaparken YRP ise çok net bir biçimde İyi Parti bize liderlik yapsın üçüncü bir ittifak oluşturalım diyebilmektedir.

Erbakan'ın 53 yıllık Milli Görüş mücadelesi sebebiyle sureti haktan görünen bu iki parti Siyonist Haçlı Batı güdümlü müstemleke tipi Eski Türkiye Kemalcı vesayet politikalarına meşruiyet sağlıyorlar.

Erbakan ve Milli Görüş düşmanlarıyla kol kola gezen bu iki partinin artık Erbakan ve Milli Görüş ile zerre alakasının kalmadığını ise eylem ve söylemleri çok net ortaya koyuyor.

Özellikle devlet fabrika açsın diye ısrar eden iki partinin bu tutumunu Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, şöyle değerlendiriyor:

"40 ilde Adil Ekonomik Düzen konferansı veren Erbakan kitapçık haline getirerek de parti teşkilatlarına dağıttırdı. Devletin ticaretle uğraşmayacağını, fabrika kurup işleterek üretim yapmayacağını, bunun tamamen özel sektör tarafından gerçekleştirileceğini üzerine basa basa anlatıyor. Buna rağmen SP ve YRP sözcüleri cehaletten mi hinlikten mi bilinmez iktidarın fabrikaları sattığını diline dolayarak özelleştirmeye karşı çıkıyorlar, tek bir fabrika kurmadığından söz ederek iktidarı eleştiriyorlar. Oysa her toplu açılış töreninde organize sanayi bölgelerinde onlarca fabrikanın birden açılışı yapılıyor. Devletin yol, tünel, baraj, köprü, havaalanı, liman gibi alt yapı tesislerini yapmasını öngören Adil Düzen Ekonomisine inat SP ve YRP sözcüleri Erbakan'ın kalkınma projelerini gerçekleştiren iktidarı karalıyorlar. Utanmazca tek parti CHP dönemi Eski Türkiye'nin batakçı, devletçi, komünist ekonomi politikasını savunuyorlar."
- GEÇKİL -

İşte Erbakan'ın Adil Düzen ekonomisinde fabrikayı özel sektörün açmayacağını ifade ettiği konferanlarından biri:

SP ve YRP ikisi de Milli Görüşçü bir parti olduklarını iddia ediyorlar. Eğer bir dava varsa davanın lideri de vardır. Lider bir davanın cetveli ve ölçüsüdür. Davanın cetveli bir konuda hüküm koymuşsa aksini yapmak ihanet etmek demektir.

İşte Milli Görüş davasının lideri, cetveli Erbakan'ın sözleri çok net şunu ortaya koyuyor ki SP ve YRP Erbakan'a ihanet ediyor.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Analiz bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/video/11481240/sp-ve-yrpnin-erbakana-ihanet-ettigini-bizzat-erbakan-acikliyor