Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre boşuna mı Dersimli Kılıçdaroğlu'na öfke ve kin kusuyor?

Alevi tartışmaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşince önceden şiddetle karşı çıkan Sabetaycı kültür ve san'at camiası yeni konjonktüre göre tek tek pozisyon alıp Kılıçdaroğlu'na destek çağrıları yapmaya başladı. Hedefleri, 2023'te kaybedecek Kılıçdaroğlu'nu CHP genel başkanlığından alaşağı edip yeniden CHP'yi paganist Kemalcı ayarlarına geri döndürmek.

Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre, 2023'te aday olup mağlup olursa, CHP'yi Dersimli Kılıçdaroğlu'ndan kurtarıp yeniden bir Sabataycı genel başkana teslim etmek için plan kuruyor. Milli Görüş derin devleti ise CHP içinde yaşanacak iç iktidar kavgasında Kılıçdaroğlu'nu destekleyip kavganın şiddetli geçmesi ve sonrasında yaşanacak olaylar ışığında CHP'yi siyasi enkaza dönüştürme planı yapıyor.

" Türkiye'de 1 tane Alevi vali veya general var mı?" diyen emekli askeri hâkim Salim Şen gibi Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre oligarşi mensupları ülkenin sermayesini, siyasetini, medyasını, bürokrasisini, kültür ve san'at camiasını işgal edip kendi malları gibi gördükleri için sadece Alevilere değil diğer farklı toplumsal kesimlere düşen yalnızca ucuz iş gücü olmak bu ülkede!

Halk TV'de konuşan emekli askeri hâkim avukat Salim Şen, "Türkiye'de 1 tane Alevi vali ve general var mı?" diyerek fitne ateşini yakıp nifak tohumlarını ekti. "Bu ülkede 1 tane Alevi vali veya general yok" diyerek terörize edilip sokağa çıkmak uçuk tahrik edilen Alevi toplumuna bir gerçeği hatırlatmak istiyorum. Sırf Alevi olduğu için Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP genel başkanlığından almak isteyenlerin tuzağına düşmeyin!

Müslüman mültecilere yönelik ırkçı, faşist anlayışıyla, nefret ve düşman söylemi ile toplumsal huzura sabotaj düzenleyen Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre mensubu Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun emriyle kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre boşuna mı Dersimli Kılıçdaroğlu'na öfke ve kin kusuyor?

***

Hangi İsrail'e inanalım?

Hakan Fidan, MİT Müsteşarlığına atandığında, "İsrail'e ait sırları İran'a verecek" diye endişelenen İsrail, bugün İran'ın İstanbul'daki İsrailli turistlere yönelik suikast girişimini engellediği için Hakan Fidan'a teşekkür ediyor! Yahudi tüm insanlığa güdülecek hayvan (goyim) muamelesi yapıyor.

Hangi Hakan Fidan'a inanalım? "İsrail'e ait sırları İran'a verecek" denilen Hakan Fidan'a mı, yoksa İran'ın İstanbul'da İsrailli turistlere yönelik suikast girişimini engellediği için İsrail hükümeti ve medyasınca teşekkür edilen Hakan Fidan'a mı? Sizce hangisi?

CB Erdoğan ve dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın ifadeleriyle 15 Temmuz FETÖ-NATO darbesiyle ilgili herhangi bir bilgiyi öncesine siyasi otoriteye bildirmeyen Hakan Fidan yönetimindeki MİT, İsrail vatandaşlarının güvenliği konusunda o kadar hassas ki, MOSSAD ile birlikte çalışıp İran'ın İstanbul'u ziyaret eden İsrailli turistlere yönelik suikast timine operasyon yaparak etkisiz hale getirmiş!

Hangi İsrail'e inanalım? "İsrail'e ait sırları İran'a verecek" iddiasıyla Hakan Fidan'a düşmanlık eden İsrail'e mi; yoksa İsrail vatandaşlarını İran istihbarat'ının suikast eylemlerinden koruduğu için Hakan Fidan'a teşekkür eden İsrail'e mi? Şimdi bu tabloda hangi İsrail veya hangi Hakan Fidan gerçek?

İsrail, "hakkımızda İran'a bilgi verecek" diye Hakan Fidan'a saldırırken de; İsraillileri İran'ın suikast eylemlerinden koruduğu için Hakan Fidan'a teşekkür ederken de yaptığı tek şey Hakan Fidan'ın PR'ını yapmak? İsrail'in düşmanlık ettiğine Türkiye'de kim güvenmez? İsrail'in teşekkür ettiğine Türkiye'de kim düşmanlık edebilir?

Kamuoyu, "İsrail'e ait sırları İran'a verecek" iddiasıyla İsrail, Hakan Fidan'a saldırırken de mışıl mışıl uyuyordu! İsrail vatandaşlarını İran'ın suikast girişiminden koruduğu için Hakan Fidan'a teşekkür ederken de yine mışıl mışıl uyuyor. Kemal Sunal filmleri ile yetişmiş bir nesildir bu!

***

Fatih Erbakan mı, Dünya Siyonizm'inin planlarına karşı koyacak tek kişi!

Selanik Dönmesi Sabetaycı Zümre oligarşi mensubu ve 28 Şubat post modern darbe sürecinde İçişleri Bakanlığı yaparken, Mehmet Ali Birand'ın sunduğu programda, " 28 Şubat kararları uygulanmalıdır" diye açıklama yapan Meral Akşener'e defalarca 3. İttifak'ın liderliği için çağrı yapan Fatih Erbakan mı, Dünya Siyonizm'inin planlarına karşı koyacak tek kişi!

***

"Özgür medya, bağımsız gazetecilik"

CHP'li Adalar Belediyesi'ndeki yolsuzluklarla ilgili haberler yaptığı için Serkan Güngör, Büyükada'da kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı. "Özgür medya, bağımsız gazetecilik" diye amuda kalkan Takiyeci Sabetayist Zümre medya ve akademiyası hangi deliğe saklandı?

***

Yalnız Kurt dizisinde, Türkiye'nin ve CB Erdoğan'ın dış politikasına operasyon çekiliyor

Yıllardır yazıyoruz ve uyarıyoruz. İsrail'in FETÖ'den sonra devlet ve hükümet içinde örgütlediği yeni Paralel Devlet Yapılanması Pelikan Örgütü, CB Erdoğan ve AK Parti için en büyük tehdit diye. AK Partililer bir türlü intibaha gelmiyor. Pelikan Örgütü'nün medya karargahı ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde, Türkiye'nin ve CB Erdoğan'ın dış politikasına operasyon çekiliyor. Türkiye dostu Barzani yönetimi hedefte.

Pelikancı ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde, FETÖ ile mücadele eden yapının sistem içinde görevli olan Beyaz Türk (Sabetayist Dönme) Kemalist kadrolardan müteşekkil olduğuna dair algı yapılıyor. Tam bir kepazelik ve rezalet ötesi bir yaklaşım. 28 Şubat post modern darbe sürecinde Takiyeci Sabetayist Zümre Kemalistler ile FETÖ'nün dayanışma/ittifak içinde Erbakan düşmanlığı yaptığını bilmeyen var mı?

***

Kültür ve san'at camiasında ki lağım borusunu patlattı

Aleyna Tilki, " Ben çocukken bana yapılanları bir konuşsam, en az 10 kişi ters kelepçe ile içeri alınır. Beni zorlamayın" diyerek açıktan akan kanalizasyon şebekesi kültür ve san'at camiasında ki lağım borusunu patlattı. Magazin, eğlence ve show dünyasında ki pislikleri, sapkınlıkları, ahlaksızlıkları insanoğlu bilse rol model diye meşhur olmuşlar sokağa çıkamazlar.

***

Zelensky, İsrail gazıyla çalışan animasyon bir çizgi film kahramanı!

Zelensky, İsrail gazıyla çalışan animasyon bir çizgi film kahramanı! Ukrayna istihbaratı, "Cephanemiz bitti, mühimmat kalmadı" derken; Zelensky, " Ülkemizi işgalcilerden kurtaracağız" diye konuşmaya devam ediyor.

***

Türkiye'yi berbat, dünyayı toz pembe gösteriyor

ABD ve Almanya'da son 50 yılın en yüksek enflasyonu var. İngiltere son 70 yılın en kötü ekonomisi ile karşı karşıya. Tüm Avrupa ülkeleri 2-3 ay içinde enerji yokluğundan fabrikalara kilit vuracak. Üretim sektörü iflasın eşiğinde. Önümüzdeki kış ayında evlerde kullanılacak doğalgaz yok. Milyonlar soğuktan donacak. Ama Takiyeci Sabetayist Zümre medya ve akademiyası Türkiye'yi berbat, dünyayı toz pembe gösteriyor.

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/11152509/selanik-donmesi-sabetayci-zumre-bosuna-mi-dersimli-kilicdarogluna-ofke-ve-kin-kusuyor