Medyanın gazıyla ülkene lider seçersen böyle olur! Zelenskiy ülkenin kaybını açıkladı...

Türkiye'de de oynanıyor. Takiyeci Zümre illüzyoncu medya ve akademiyasıyla, şarkılarla, parayla yapılan sokak röportajlarıyla, reklam, manipülasyon ve illüzyonlarla Türkiye'ye lider belirleme çabasında...

Yine sahibi olduğu beşli çete süpermarket zincirleri ve tedarikçileriyle suni pahalılık yapan Zümre'nin amacı siyasi... İktidarı ne pahasına olursa olsun devirip ülkede kaos ortamı oluşturmak. Sonrasında da ise Zümre'den birini seçtirmeyi deneyecek. Sonrası bölünmüş Eski Türkiye...

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, Zümre'nin amacını şöyle açıklıyor:

"Önce bir kere takiyeci Zümre ne istiyor bunu bilmek lazım. Zümre küresel sistem Siyonizm’e bağlı yönetebileceği kadar küçük bir Türkiye istiyor. Küresel sistemden bağımsız, özgür, milli çıkarlarını önceleyen, ayakları üzerinde durabilen güçlü, lider bir Türkiye istemiyor. Ancak Türkiye Kemalcı vesayet statükosuyla yönetilebilir bir ülke olmaktan çıkmış, alabildiğine büyümüştür. Türkiye’yi yeniden küçültmek mümkün olmadığına göre tek çare bölünmesidir.
Zümre İstanbul Dukalığını Marmara Bölgesi sınırları dâhilinde sahiplenerek Avrupa Birliği üyesi yapmak istiyor. Geri kalan kısmını Sevr’in güncellenmesi şeklinde dağıtılmasını ve arzımevud üzerinde Büyük İsrail’in kurulmasında pürüz kalmamasını istiyor.
Zümre’nin amacı 15 Temmuz darbe girişimiyle gerçekleştirilmek istenip başarılamayan planı 2023 seçiminde yönetimi ele geçirerek uygulamaktır. Zümre bu amacını gerçekleştirebilecek gözü kara bir mensubundan başkasına hiçbir şekilde güvenemez. Açıkçası Zümre bu planını gerçekleştirecek kendi kanından, canından  yeni bir kahraman istiyor. "
- GEÇKİL - 

Aslında bu plan Ukrayna'da kısmen uygulandı. Bir TV dizisiyle Cumhurbaşkanı rolü oynatılan şovmen Zelenkiy has kan Yahudi...

Medya ve akademiya reklamlarıyla ülkenin başına getirilen Zelenskiy kısa sürede ülkesini savaşın içine sokarak yıkılmaktan beter etti.

Müzakereyle çözülebilecek bir sorunu Batı'nın kışkırtmasıyla savaşa dönüştüren, başı kipalı, Yahudi, şovmen Zelenskiy'i ülkeye lider seçmenin bedeli ağır ödüyor Ukraynalılar. Medyanın gazıyla, illüzyonlarıyla bir ülkeye lider seçmenin ne tür sonuçlara yol açabileceğini göstermesi açısından ibretlik bir durum... Türkiye'nin tüm barışla çözüm uğraşlarını reddeden Zelenskiy ülkesindeki zararı açıkladı 600 Milyar Dolar.

Yine vatanını kaybeden, evsiz, yurtsuz kalan Ukraynalı sayısı ise 11,5 Milyon'u buldu.

Peki tüm bunlar ne için biliyor musunuz? Sanıldığı gibi Batı'nın Rusya ile bir sorunu yok.

Rusya ve Ukrayna arasında savaş çıkarılmasının tek amacı iki ülke ile de ileri ilişkileri olan Türkiye'yi bir şekilde savaşa bulaştırıp bölüp parçalamak, yeniden ele geçirmek...

İşte Ukrayna'nın başına seçtirilip ülkesini yerle bir eden Zelenksiy halkına değil Siyonizm'in bu amacına hizmet etmesi için o göreve getirildi.

Yarın iktidar karşıtlığı ile kanalize edilen yığınlar da Zümre'nin istediği adayı seçtikleri takdirde Ukrayna'dan farklı bir son beklemesinler.

Onlar da kendilerine değil Zümre'ye ve amaçlarına hizmet edecek birini seçmiş olacaklar.

Ancak Türkiye ile Ukrayna'nın bir farkı var! Türkiye 53 yıldır Dünya Siyonizm'ine hiç kaybetmeyen üstün akıl tarafından yönetiliyor.

Bozulan kaçıncı oyun olacak saymak mümkün değil... Ama final yaklaşıyor!

O.G.

- El-Aziz Gazetesi, Analiz bölümünde yayınlandı
https://el-aziz.com/haber/10077856/medyanin-gaziyla-ulkene-lider-secersen-boyle-olur-zelenskiy-ulkenin-kaybini-acikladi