TÜRKİYE İLE DOSTANE İLİŞKİLER KURAN LİDERLER TEHDİT ALTINDA!
Erbakan: "AB uçurumdan aşağıya hızla giden bir otobüs. Bunun içine bineceksiniz de elinize ne geçecek?" diyordu.
Sonuç; Sarı Yelekliler...
Özgürlük elbette bedel ister. Dünya, ya ırkçı Emperyalizm’in kölesi olmaya devam edecek, ya da Adil Düzen'in kurulması için bedel ödeyecek.
İşte bundan dolayı Türkiye ile dostane ilişkiler içinde olan Avrupa'daki yönetimlerin hepsi şimdi Sarı Yelekliler isyanı tehdidi altındalar!
Time dergisinin kapak yaptığı Erdoğan, Putin, May, Abe ve Duterde tehdidin muhatapları…
14 Mayıs 2018 Time dergisinde saldırıya uğrayan bu 8 liderin ülkesinde Sarı Yelekliler isyanı başladı ve büyük plan yürürlüğe kondu!
Time'in düşman ilan ettiği Macron, Merkel ve Urban iktidarı ülkelerinde başlayan Sarı Yelekliler işgaliyle sallanmaya başladı!
Türkiye ekonomisinin ne kadar berbat olduğunu vurgulamak için Fransa'yı örnek gösterenlere bir sual! Sarı Yeleklilerin derdi ne?
Gezi Parkında küresel sermaye medyasının yayınlarıyla, Sarı Yelekliler isyanında Türk medyasının yayınları birebir aynı! Niye?
Gezi Parkı gibi büyük iç işgal eylemine muhatap olmuş bir milletin, Siyonist sermayeli medyanın algı operasyonuna aldanıp Sarı Yelekliler isyanına muhabbetle yaklaşmasını anlamak zor!
Siyonizm’in organize ettiği sarı yelekli çapulcu hareketi AB’ın başkenti Brüksel’e sıçradı. Avrupa Birliğini de gözden çıkaran Siyonizm adeta benden sonra tufan diyor.
Tapınakçılar, üstadları Jacques de Molay'ın öcünü alıp, 1789'da kurdukları Cumhuriyeti kaybetmemek için Fransa'yı yakacak gibi…
Doğrudan Yahudi tarafından yönetilen 4 ülkeden biri olan Fransa makas değiştirip Türkiye ile dirsek temasına geçtiği için cezalandırılıyor.
Fransa bu kaostan ister güçlenerek çıksın ister çöksün Türkiye’nin kaybedeceği bir şey yok.
Erbakan Siyonizm'in küresel hâkimiyetini ve farklı ideolojilerle her ülkede sahnelediği iktidar oyunlarını deşifre etti.
Siyonizmin kontrolündeki ABD, Rusya, Fransa ve Almanya makas değiştirerek milli görüş çizgisinde küresel güç haline gelen Türkiye ile ortak hareket ediyorsa bu Mehdi Erbakan’ın başarısıdır.
Yahudi’nin Fransa’da Macron’a karşı başlattığı kitlesel hareketleri ABD’de Trump’a karşı örgütleyecek gücü yok. Erbakan ABD ziyareti sonrasında “Amerika’da Amerika’dan daha güçlü bir yapı oluşturduk” demişti.
Erdoğan, Sarı Yelekliler isyanı için, "Umarım zulüm 1789'da başladı yazıları duvarlarda yazılmaz" dedi! Yani Yahudi’yi işaret etti!
Fransız olmak deyimi ile Sabetayistler Fransa'nın Yahudi boyunduruğu altında olduğundan habersiz Fransızlara mı kinaye yapıyorlar?
SP VE YRP’LİLERİN ORTAK DÜŞMANI: ERDOĞAN!
Sapkın Saadetçiler ile buzağı Yeniden Refahçıların siyasi gündemle ilgili ortak ve tek bir anlayışları var. Erdoğan düşmanlığı!
Tüm dünya Avrupa'yı yangın yerine çeviren Sarı Yelekliler isyanını konuşurken iki politik figür suskun!
İngiliz Temel ve F. Erbakan!
Fatih Erbakan, aktüel konu ve gelişmelerle ilgili YRP'lileri Milli Görüş vizyonuyla uyarmadığı için taban Yahudi medyasına teslim!
Siyasi anlayış bakış ve söylem olarak İngiliz Temel ile hiçbir farkı olmayan Fatih Erbakan'ın YRP'yi kurması ne büyük gaflet!
Erdoğan ve AKP düşmanlığı dışında Saadetçiler ile Yeniden Refahçılar’ın ortaya koydukları orijinal bir söylem ve fikirleri var mı?
Türkiye'deki gayri milli muhalefetin tek siyasi argümanı, malzemesi sadece Erdoğan düşmanlığı yapmak!
SP ve YRP bu anlayışa teslim!
Bu anlayışların temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp servis ettikleri söylemleri ise; "Erdoğan, BOP Eş başkanı!"
Peki ey akıl fukaraları; 15 Temmuz darbesinin arkasında kim vardı?
BOP'cular… Bu BOP'cular neden BOP Eş başkanına darbe yaptı öyleyse?
BEDİUZZAMAN'I TEHDİT GÖREN ATASOY MÜFTÜOĞLU’NUN KANI BOZUKTUR!
Bu ülkede İslamcı yaftasıyla reklam edilen yazar, akademisyen, gazeteci kim varsa hepsi istisnasız Erbakan düşmanı ve İsrail kuklasıdır!
Türkiye'de İslamcı diyerek Müslümanlara yutturulan tarikat, cemaat, yazar, akedemiya Tağuti rejimle barışık; Erbakan'a ise düşmandır!
Sözde İslamcı yazar Atalay Müftüoğlu Kemalist rejimin en şiddetli muhalifi Yahudi’nin baş düşmanlarından Said-i Nursi'yi tehlikeli ilan etmiş!
Müftüoğlu’na göre; Bediuzzaman en az FETÖ lideri Gülen kadar tehlikeli imiş!
Yahudilerin, Masonların, Sabetayistler’in düşmanlık ettiği; 40 yılını hapiste işkencelerle geçirmiş Bediuzzaman'ı tehdit gören Atasoy Müftüoğlu’nun kanı bozuktur!
Ömrünü İslam'a adamış bu uğurda İslamcı yazar, akademiya tayfası İsrail kime düşmansa ona düşman; kime dostsa ona dost!
İsrail ve yerli temsilcileri Bediuzzaman'a düşman; İslamcılarda!
İsrail ve yerli kulları Erbakan'a düşman; İslamcılarda!
Bediuzzaman ve Erbakan'ın düşman olduğu Taguti paganist Kemalist rejime İslamcı tarikat, cemaat ve yazarlar dost ve müttefik!
Bu tesadüf mü, yoksa işbirlikçilik mi?
Said-i Nursi'ye saldıran Atasoy Müftüoğlu denilen İslamcı ya Kripto Yahudi’dir ya da 5. Sınıf bir İsrail kuklasıdır!
Başka şık yok!
Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.