Sosyal medya platformlarının Trump'a düşmanlık etmesine, "Hani fikir ve düşünce hürriyeti" diye tepki gösterenlere, Türkiye'deki İsrail medyası ve akademiyası "Şiddet fikir özgürlüğüne girmez!" Diyerek cevap veriyor. İyi de PKK, YPG/PYD terör örgütü yandaşlarını fikir hürriyeti diyerek 40 yıldır savunan siz değil misiniz?
Türkiye'de PKK, YPG/PYD terör örgütlerini savunmak fikir hürriyeti! Trump'ın ABD halkını protestoya çağırması ise şiddet. Bu yüzden Trump'a fikir özgürlüğü yok!
Türkiye'deki İsrail'in kaşar tetikçilerinden Aslı Aydıntaşbaş, "Herkese fikir özgürlüğü olmaz. Trump'a sosyal medya yasağı doğru" dedi. Ne demek bu? Fikir hürriyeti yalnızca İsrail'e kölelik edenlere tanınan bir haktır!
Türkiye, "şiddet fikir özgürlüğüne girmez” diyerek PKK destekçisi HDP'lilerin sosyal medya hesaplarını kapatsa, "Trump'a konulan yasak doğru" diyenlerin tepkisi sizce ne olur?
Hendek savaşında bildiri yayınlayarak PKK/YPG terör örgütüne sahip çıkıp devlete, askere, polise katil diyen akademisyenlere tanınan fikir hürriyeti, koca ABD Başkanı Trump'a tanınmadı!
Demokrasi, hukuk, insan hakları ve fikir hürriyeti. Siyonist-Haçlı Batı'nın putları. Yalnız Batı bu putları işine gelmediğinde yiyerek karnını doyurmak için yapıyor.
"Türkiye'de diktatörlük var, düşünce özgürlüğü kalmadı" diyen Türkiye'deki İsrail illüzyoncu medya ve akademiyasının ne kadar maaşlı memuru varsa hepsi birden sosyal medya mecralarının Trump'a uyguladığı yasağı savunuyor.
Türkiye'de Gezi Zekalılar ayaklanınca demokrasi kahramanı oluyor. ABD'de halk ayaklanınca demokrasi katili oluyor.
Trump'a konulan sosyal medya yasağını var gücüyle destekleyerek Biden taraftarı olan Türkiye'deki İsrailciler ortada iken; İngiliz Temel'in Biden hayranlığından içi kaçacak tek bir Saadetçi var mı?
KAMALAK, “SP, CUMHUR İTTİFAKINI DEĞİL, MİLLET İTTİFAKI’NI DESTEKLEMELİ”
El-aziz yıllardır ne diyor? 1923 Sabetayist oligarşik düzen, rejim düşmanı ilan ettiği Erbakan'ın etrafını işbirlikçileriyle kuşatmıştı.
İşte bir örnek. Eski SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “SP, Cumhur İttifakını değil, Millet İttifakı’nı desteklemeli” dedi.
SP eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak; SP, Cumhur İttifakını destekleyemez dedi. Yani SP, CHP'nin yedek lastiği olmaya devam etsin diyor. Tam bir Stockholm Sendromu.
İngiliz Temel, LGBTİ bayraklarının açıldığı ve marjinal terör örgütlerinin propaganda sahası olan Boğaziçi Üniversitesi ile örtülen maskeli baloyu destekler. Eski Genel Başkan Mustafa Kamalak, Millet İttifakı’na desteğe devam der. Saadetçiler, Milli Görüş derken İsrail'e köle olmayı mı anlıyor?
*****
WhatsApp'a gösterilen tepki önemli. Ancak anlamsız. Çünkü WhatsApp dahil tüm sosyal medya platformları kullanıcıların her şeyine zaten ulaşıyor. BİP ulaşmıyor mu sanıyorsunuz? WhatsApp sadece işi resmileştiriyor, diğerleri gizliyor hepsi bu.
*****
ABD’nin aşırı sağcı silahlı milis grupları 20 Ocak günü Washington DC’de protestoya hazırlanıyor. Hazırladıkları çağrılar şöyle;
- Biden’ı Beyaz Saray’a koymamalıyız - Silahları hazırlayın - DC’ye gelin - Ülkemizi korumak için görev başına - Her yerde federal binaları kuşatın!
*****
İran, suikast ile öldürülen Müslüman katili Kasım Süleymani'nin intikamını sonunda aldı. İsrail sınırına yakın bölge olan Golan Tepeleri'ne Kasım Süleymani'nin heykeli dikildi!
Mesud AKGÜL
TIKLA OKU: “Dünyada tüm ülkeleri seçilenler değil; Derin Devletler yönetir!"
Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.