Erbakan ne dediyse o: 500 yıl sonra ikinci donanma töreni

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin Boğaz'da gerçekleştirdiği donanma geçidi aslında 500 yıl sonra ilk kez yapılıyordu. Preveze'nin muzaffer komutanı Barbaros Hayreddin Paşa en son bu geçidi 1533 tarihinde yapmış 5 yıl sonra ise Siyonist Haçlı Batı'ya Preveze zaferi mağlubiyetini tattırmıştı. İşte Türkiye'nin Boğaz'da yaptığı bu geçit töreni Siyonist Haçlı Batı'ya bir Preveze hatırlatmasıydı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, dün yaptığı değerlendirmede Erbakan'ın ""Osmanlı'nın 10 katı bir Yeniden Büyük Türkiye kuruyoruz" sözlerini hatırlatarak şunları söylemişti:

"Osmanlı'nın 10 katı bir Yeniden Büyük Türkiye kuruyoruz"
- ERBAKAN-
Millî Görüş'ün bu vizyonu Siyonizm ile başlamış bulunan bu savaşın ardından gerçekleşecektir. Siyonizm'in 20. Asrın ilk yarısında art arda çıkardığı iki dünya savaşı bitiminde kurduğu iki bloklu Yalta Düzenini Erbakan örgütlediği cihatçı gruplarla SSCB'yi Afganistan'da mağlup edip dağıtarak yıktı. Siyonizm bu defa tek süper güç ABD liderliğinde  Yeni Dünya Düzeni ilan etti. Cihatçı gruplar ABD ve Müttefiklerini de BOP'u hayata geçirmek amacıyla işgal ettikleri Irak'ta mağlup ettiler. Tek süper güç ABD ve Yeni Dünya Düzeni de bitirildi. Artık çok merkezli bir dünya var. Bu böyle gitmez. Millî Görüş derin devleti Yeniden Büyük Türkiye liderliğinde Yeni Bir Dünya ve Adil Düzeni kuracak, Allah vaad ettiği Nurunu Tamamlayacaktır."
-GEÇKİL/04.112023-

İşte Türkiye Erbakan'ın gösterdiği bu doğrultuda da ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Boğaz'da gerçekleşen donanma gösterisi Osmanlı'nın 10 katı bir Yeniden Büyük Türkiye'nin en güçlü işaretlerinden biriydi. Zira en son 500 yıl önce tekrarlanmıştı.

Barbaros Hayreddin Paşa 27 Aralık 1533 tarihinde İstanbul Boğazı'na geldiğinde benzer törenlerle karşılandı; Boğaz'dan geçişi sırasında da padişah donanmayı selamladı. 

Ve hemen akabinde Siyonist Haçlı Batı'ya tarihinin en büyük yenilgisini yaşatan Preveze Zaferi gerçekleşmişti.

Geçkil, yeni bir Preveze mağlubiyeti yaşama korkusunun Batı'yı sardığını ise şöyle belirtmişti:

"ABD'nin Doğu Akdeniz'e gönderip Sultan Abdülhamid Han Sondaj Gemisinin burnunun dibine demirlediği en büyük uçak gemisi bölgede NAVTEX ilan edilip askeri tatbikat yapılınca tırsıp uzaklaştı. Bunu müteakip ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve diğer Batılı ülkeler yeni uçak gemilerini ve askeri birlikler bölgeye yollamaya başladılar. Artık gelişmelerin konuşmaları değil konuşmaların gelişmeleri takip ettiği bir döneme giriliyor. Türkiye'nin esrarengiz, üstün savunma teknolojisiyle Siyonist Haçlı Donanmalarına tarihi Preveze zaferini gölgede bırakacak bir mağlubiyeti yaşatma korkusu Batı'yı sarmış durumda."
-GEÇKİL/25 Ekim 2023-

İşte Türkiye Selanikli Dönmesi İttihatçıların Osmanlı'yı ihanet ile yıkarak başkent İstanbul'u işgal eden İngilizlerle işbirliğinde kurduğu TC'nin 100. yılında Boğaz'da gerçekleştirdiği donanma geçidiyle tarihi kırılmanın onarıldığını ve Türkiye'nin "Osmanlı'nın 10 katı bir Yeniden Büyük Türkiye kuruyoruz" hedefiyle hareket ettiğini dost-düşman herkesin gözleri önüne serdi.

Yani Millî Görüş derin devleti Siyonist Haçlı Batı'ya Preveze Zaferini hatırlatmıştı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, Preveze hezimetini Siyonist Haçlı Batı'ya hatırlatacak bir erkek ses henüz çıkmadığını belirtmişti. İşte Türkiye'de sadece Geçkil'in gündeme getirdiği bu zafer Millî Görüş derin devleti eliyle Siyonist Haçlı Batı'ya hatırlatılmış oldu.

"Ortadoğu ve Doğu Akdeniz denilince kastedilen İsrail'dir. BOP kamuflajında Büyük İsrail'i kurmak üzere Irak'ı işgal eden dönemin tek süper gücü ABD ve müttefikleri 6000 asker, Trump'ın ifadesiyle 7 trilyon dolar cihatçı örgütlere kaybederek çekilmek zorunda kalırken küresel ekonomik krize girdiler. BOP da unutuldu. Bu süreçte küresel güç olarak ortaya çıkan Yeniden Büyük Türkiye Suriye'ye art arda harekatlar başlatınca Siyonist Haçlı Batı donanmaları Doğu Akdeniz'e yığıldı. Türkiye donanması gövde gösterisi yaparken Fransız gemisine ucunu gösterdiği teknoloji üzerine çil yavrusu gibi dağıldılar.  Hamas'ın  İsrail'e yaptığı baskın üzerine Siyonist Haçlı Batı donanmaları yeniden Doğu Akdeniz'e yığınak yapıyor. Ne yazık ki Preveze hezimetini Siyonist Haçlı Batı'ya hatırlatacak bir erkek ses henüz çıkmadı. Nedeni, iktidarı teslim alıp Pelikan Kabinesini kuran takiyeci Zümre'nin sindiren baskısı.."
-GEÇKİL/29 Ekim 2023-

O.G.

04 Kas 2023 - 11:12 - Analiz

Muhabir  Osman Gürses


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.