İsrail ordusu görünmez ordularla savaştığını itiraf etti: Tahrif edilmiş Tevrat'ın değil korunmuş Kur'an'ın dediği oluyor

Netanyahu ulusa sesleniş konuşmasında tahrif edilmiş Tevrat'ı referans göstererek "Yeşaya'nın kehaneti gerçekleşecek, Büyük İsrail'i kuracağız" demişti. Kur'an-ı Kerim de İsrailoğulları iki kere büyük bir yükselişle yükselecekler her defasında darmadağın edilecekler diyor. İllüzyoncu medyanın sakladığı gelişmelere bakılırsa Kur'an'ın dediği gerçekleşiyor. Yahudiler yine darmadağın oluyor. İşte dün gece yaşananlar..

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, önceki gün Netanyahu'nın " Yeşaya kehaneti" çıkışı üzerine yaptığı değerlendirmede şunları söylemişti:

"Netanyahu ulusala sesleniş konuşmasında muharref Tevrat'ı esas alarak "Yeşaya'nın kehaneti gerçekleşecek, Büyük İsrail kurulacak" diyor. Kur'an-ı Kerim de İsrailoğulları iki kere büyük bir yükselişle yükselecekler her defasında darmadağın edilecekler diyor. Tahrif edildiği kesin olan Tevrat mı; indirildiği gibi tastamam olduğu matematiksel şifreleriyle kesin olan Kur'an mı doğru söylüyor? Yaşayan görür ancak Kabalist Hahamların yazdığı Tevrat'a inanan Yahudiler hükümlerini uygularken Allah'ın indirdiği tek harfi değişmemiş Kur'an'ın hükümlerini uygulayan Müslümanlar yok. Her halükârda Allah'ın buyruğundan başka bir şey olmaz."
-GEÇKİL-

İllüzyoncu medya ve akademiya gerçekleri saklayıp sadece İsrail yararına olacak şekilde haberleri aktarsa da İsrail medyasında yayınlanan haberler Kur'an'ın doğru söylediğini Yahudilerin yine darmadağın edildiğini gösteriyor.

İşte düne gece işgali güçlerin Filistin topraklarının çeşitli yerlerinde başlattığı kara harekatının sonrasında yaşadığı hezimeti anlatan İsrail medyasına düşen bazı haberler ve itiraflar:

İsrail ordu sözcüsü: "Güvenli olarak istihbarat alıp girdiğimiz bazı bölgelerde görüp tespit edemediğimiz bir güç bize saldırıp kayıplar verdiriyor."

İsrail ordu sözcüsü: " Hayaletler ile savaşıyoruz."

Gazze'den Bureij kampına düzenlenen saldırının komutanı Albay Yair Şalam'ın El Kassam tarafından yakalandığı bildiriliyor.

İsrail kanal 14: "Bu gece ordumuz için hayal kırıklığı. Tüm askerlerimizin hayatı ile kumar oynadılar."

İsrail Medyası: "Ordu Burij kampının eteklerinde ölümcül bir darbe aldı ve tanklar sanki oyuncak ve oyuncak bebekmiş gibi yanıyordu."

Kanal 14: "Hava Kuvvetlerinin sıkışan askerlerimize hiç bir yardımı olmadı."

İşgalci İsrail uçağı Gazze sınırında yanlışlıkla kendi askerlerini bombaladı.

Yerel kaynakların aktardığına göre, Gazze'ye giren 30 İsrail tankından 2 tanesi ATGM ile imha edildi.

4 tanesine zırh delici isabet ederken 7 tanesi de EYP'lerden hasar aldı.

Hamas: "Düşman ordusunun terör eylemleri ve sivil halka uyguladığı soykırım, bir güç gösterisi değil, yalnızca iflasın itirafıdır." Hamas lideri Usame Hamdan: "Şafak saatleriyle birlikte dünya, direniş savaşçılarının Gazze'de savaştığı kahramanlık destanının etkilerini görecek"

O.G.

28 Eki 2023 - 14:18 - Analiz

Muhabir  Osman Gürses


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ada - Elhamdülillah, bu haktır. Allah'ın görünmez orduları da vardır. Gücü nihayetsizdir. Bize Müslüman olarak düşen bir olmamız Allah'ın dinine sahip çıkmamızdir. Hem fiilen hem kalben bunun için çaba sarfetmektir. İslam dünyası bir olsaydı kardeşlerimiz bunları yaşarlar mıydı. Her gün yüreğimiz parçalanıyor. Allah bize Ümmet olma bilinci versin. Dualarımız kardeşlerimiz için eksik olmasın inşallah.

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 31 Ekim 11:21
01

Müslüman - elhamdulillah. Allah daha beter etsin israiloğullarını.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 30 Ekim 10:42