FETÖ TARİHTEKİ İLK KOMPLOSUNU GEÇKİL'E YAPMIŞTI?

Toplum FETÖ'nün hain olduğunu 15 Temmuz sabahı ancak öğrenebilmişken Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, 23 yıl önce CIA ajanı, Müseyleme, Haşhaşi, Büyük Fitne diyerek manşetler atıp kamuoyunu bilinçlendiriyordu. Bu sebeple FETÖ tarihteki ilk kumpasını Geçkil'e yapmıştı. İşte o manşetler...

+2
Haber albümü için resme tıklayın

FETÖ ilk yıllarında öyle büyük ilgi alaka görüyordu ki toplumun hain olduğunu anlaması imkânsızdı. Zira Gülen maharetli bir münafık olduğundan insanları çabucak etkisine alabiliyordu.

Takiyeci Zümre Oligarşisinin Türkiye'ye hakim olduğu bir dönemde illüzyoncu medya ve akademiyasının desteğinde Türkiye'de dış güçlerin maşası olarak faaliyetlerine başlayan FETÖ kısa sürede tüm ülkede büyük bir destekçi kitlesine ulaştı. Zira referansı CIA/MOSSAD'dı.

Örgütlenmesini onlar sağladı, gücünü onlar verdi. Bunu gören Erbakan hariç tüm siyasiler FETÖ'ye destek verdi.

FETÖ'nün bir hain, işbirlikçi, maşa, münafık olduğunu ise TÜrkiye ancak 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde öğrenebildi.

İşte Türkiye ve  dünya kamuoyunda pek çok gerçeği ilk olarak açıklayan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil, FETÖ'nün bir CIA ajanı olduğunu da bundan tam 23 yıl önce Erbakan hariç tüm liderler FETÖ'ye övgü yarışına girmişken açıklamıştı.

Tabi CIA, MOSSAD desteği ile tüm kurumlara sızmış bir örgütü ifşa etmek, onunla mücadeleye koyulmak kolay değildi.

Gazetemiz El-Aziz'de yazdığı yazılar sebebiyle pek çok karşı hamleye muhatap oluyor, gazetesini bastırdığı matbaa engellenmek isteniyor, Geçkil çeşitli kumpaslarla susturulmaya çalışılıyordu.

FETÖ'nün tarihteki ilk komplosunu 2002 Ağustos'unda Sivrice Cami'ne bıraktığı esrarengiz çantayla Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Zeki Geçkil'e yaptığını biliyor musunuz?

Evet FETÖ'nün kayıtlara ilk komplosu olarak geçen esrarengiz çanta olayı Geçkil'e karşı imamlık görevini yaptığı Sivrice Camiinde gerçekleşmişti.

Bir öğle vakti camiye getirilip bırakılan esrarengiz çanta içindeki belgelerle Geçkil'e kumpas kurulmuştu.

Ancak Geçkil'in o gün öğle namazında bir sebep dolayısıyla camide bulunmaması sonucu kumpas boşa çıkmış, camide bulunan çanta yetkililere teslim edilmiş ve FETÖ'nün tarihteki ilk komplosu olarak kayıtlara geçmişti.

O belgelerde cemaate ait bilgiler yer alırken Geçkil'i tarif eden bazı ifadeler de vardı. “Zeki”, “Fırsat bulursa zarar verir”, “Bizi biliyor”, tabirleri açıklananlardan bazılarıydı.

Peki FETÖ neden ilk kumpasını Geçkil'e karşı yaptı?

Çünkü Geçkil o dönem Erbakan hariç tüm siyasi parti liderlerinin, askeri temsilcilerin, önemli bürokratların videolar çekip FETÖ'yü övdüğü bir dönemde aleyhine yayın yapıp CIA ajanı olduğunu ifşa ediyordu.

Gazete manşetleriyle bunu anlatan Geçkil işte bu sebeple ilk kumpasın da hedefi olmuştu.

Geçkil'i FETÖ'nün hedefi yapan o manşetlerden bazıları şöyle:

Geçkil o dönem yazdıkları, kamuoyunu uyarma görevini üstlendiği için pek çok davaya muhatap olmuş, gazetemiz de yüklü tazminatlar ödemişti.

Ama sonuçta hak galip geldi ve Geçkil'in haklı olduğu ortaya çıktı.

FETÖ gibi Türkiye düşmanı, Siyonist Haçlı Batı uşağı örgütlerin halen daha Geçkil düşmanlığı ve sık sık aleyhine kampanya başlatmaları işte buradan geliyor. Bakmayın sizin bahanelerinin başka başka olmasına... Arkasında örgütleyenler hiç değişmiyor.

Erbakan ne demişti?

"Elhamdülillah biz inançlı insanlarız. Biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder. Allah bize yardım ederse ancak biz galip geliriz kimse bize galip gelemez."
- ERBAKAN -

İşte bu sözün tecelli ettiğine defalarca şahit olduk.

Elhamdülillah...

Not: Geçkil'in 2002'de yayınlanan FETÖ'ye Haşhaşi, Müseyleme, CIA ajanı yazdığı yazısını okumak için tıklayın...

O.G.

22 Oca 2023 - 12:19 - Analiz

Muhabir  Osman Gürses


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak El-Aziz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan El-Aziz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler El-Aziz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı El-Aziz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Serdengeçti - Işin ilginç tarafı fetoyu tespit etmenize rağmen, mason olan ve hain olan Adnan Oktarı tespit edememişsiniz. Hemde gazetenizde reklamını vermişsiniz. Fakat fetoyu o dönemde bu şekilde ifşa etmeniz takdire şayan. Merhum üstad Kadir mısıroglu da 1995 de bu adamı ifşalamıştı.

Editörün cevabı: Adnan Oktar'ı iki döneme ayırıp değerlendirmediğiniz takdirde siz yanılırsınız. Erbakan'ın vefatından önce ve sonra bu grubun faaliyetleri ikiye ayrılıyor. Erbakan yazdığı Harun Yahya Külliyatını bu grupla organizasyonunu yaptırıp dağıttırdı. Vefatından sonra ise gruptaki İsrail kökenli Oktar Babuna İsrail'le bağlar kurdu. Ondan sonra da yavaş yavaş ters istikamete girdiler ve saptılar. En son İngiliz Derin Devleti diye bir kitap çıkararak Erbakan'ın anlattığı Dünya Siyonizm'i gerçeğini bile karartmak istediler. İşte o sapkınlıkları sonrası devlet el koydu ve içeri tıktı. Ve saptıklarını da artık devletin müdahale etmesi gerektiğini de Zeki Hocamız ilk olarak ilan etmişti. Saygılarla...

Yanıtla . 4Beğen . 2Beğenme 30 Mart 10:38