Mehmetçikten Libya ordusuna üs savunma eğitimi
Askeri Eğitim, İş Birliği ve Danışmanlık Anlaşması kapsamında Libya'da bulunan TSK personeli, Libya ordusuna yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, "TSK personelimiz, Libya Ordusunun uluslararası standartlara ulaştırılması için çalışmalara devam ediyor" sözleriyle eğitimlere dair yeni fotoğraflar paylaştı.

Libya'da bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, 'Askeri Eğitim, İş Birliği ve Danışmanlık Anlaşması' doğrultusunda, Libya ordusuna verdiği eğitimlere aralıksız devam ediyor.
Libya İçişleri Bakanı Başağa: Türkiye'nin desteğiyle büyük bir operasyona hazırlanıyoruz
Milli Savunma Bakanlığı, eğitimlere dair sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Yapılan açıklamada, "Askeri Eğitim, İş Birliği ve Danışmanlık Anlaşması kapsamında Libya'da bulunan TSK personelimiz, Libya Ordusunun uluslararası standartlara ulaştırılması için çalışmalara devam ediyor. Son olarak Mehmetçik tarafından Libya Silahlı Kuvvetleri personeline 'Üs Savunma Eğitimi' verildi" denildi.
-
Vücuttaki koronavirüsü bir dakikada yok eden solüsyon geliştirildi
-
Gezi Davası'nda Küresel Çete ne istiyorsa tersi oldu... Kavala'nın beraat kararı bozuldu
-
AKINCI PT-3'ün testleri başarıyla tamamlandı
-
Türkiye her türlü desteği sağlayacaktır
-
Askerlik mevzuatına yeni düzenleme geliyor
-
PKK can çekişince, İsrail bu misyonu Hizbullah’a yükledi!
-
Okullarda ilk dönem bugün sona eriyor